Concert de rhythm and blues cu formaţia sârbească RawHide, la Timişoara VIDEO

Concert de rhythm and blues cu formaţia sârbească RawHide, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

rawhide

Amatorii de blues au parte la sfârşitul acestei săptămâni de un concert extraordinar care îi va aduce pe membrii trupei RawHide la Timişoara, evenimentul – de neratat pentru amatorii acestui gen muzical – urmând să se desfăşoare sâmbătă 23 aprilie, de la ora 22.00, la Taverna.

Raw Hide este una din cele mai longevive trupe de rhythm and blues din Serbia, o trupă infințată de bluesmanul Jovan Ilic, solist, muzicuțist si interpret de blues în anul 1982, Belgrad, Serbia.


Pe lângă celebrele standarde de blues, instrumentiştii de la Raw Hide au căutat mereu să experimenteze aria blues-ului, de la clasic, la contemporan, păstrând, totuși, dimensiunile stilistice west-side prin îmbinarea timbrelor sonore de muzicuță si distors de chitară, sonoritați emblematice pentru acest stil. Formaţia a lansat primul material discografic în 1987 sub numele de All Night Long, un EP care conținea patru compoziții proprii.

Pe parcursul anilor formaţia Raw Hide s-a adaptat şi pe scenele mici de cluburi, dar a susţinut şi o serie de recitaluri în cadrul unor festivaluri cunoscute. Componența actuala a trupei este: Jovan Ilic – solist vocal, muzicțist, Vladan Stanosevic – chitară, Ivan Stanosevic – chitară, Drako Golic- bas acustic şi Blagoje Nedeljkovic – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.