Consilierii PSD Timiş, caracterizare pentru Robu: „Îmbătat de mirajul puterii, mânat de...

Consilierii PSD Timiş, caracterizare pentru Robu: „Îmbătat de mirajul puterii, mânat de orgolii, obsedat de propria persoană, pozaţi permanent în erou şi daţi vina pe cine se nimereşte”

2
DISTRIBUIȚI

consiliul local timisoara sedinta 1 martie 2016 (4)

Atac extrem de dur lansat de grupul consilierilor locali ai PSD Timiş la adresa primarului Nicolae Robu, pe tema nerealizării promisiunilor din campania electorală din 2012, dar şi legat de diverse anomalii de care timişorenii au parte zi de zi.

„Mizeria, minciuna şi incompetenţa nu pot fi acoperite cu gel estompator. Oricâte flori mai plantaţi în centrul Timișoarei, ele nu o să compenseze lipsa realizărilor personale şi nici nu o să acopere aberaţiile pe care le-aţi debitat de patru ani încoace. (…) Aţi transformat Timişoara în subiect de bancuri atât prin comportamentul dumneavoastră public cât şi prin ridicolele proiecte pe care le-aţi servit drept idei de mare succes: după palmieri şi metrou, acum avem o pădure de semafoare.


Excelentă ispravă din categoria «ce aberaţii mai debitează Robu». Din păcate, băşcălia prejudiciază grav imaginea Timişoarei, dar dumneavoastră nu aveţi cum să observaţi asta”, susţin pesediştii.

După ce oferă mai multe exemple legate de lipsa de locuri de parcare din Timişoara, aleşii PSD îi transmit lui Robu că „tramvaiele sunt pline de hoţi care agresează călătorii, intimidează copiii şi bătrânii, fură pe toată lumea, iar dumneavoastră ce reacţie aveţi? Ne daţi lecţii de istorie: „se fură dintotdeauna”. Asta credeţi că îşi doresc oamenii să audă de la cel pe care l-au ales? Din păcate, dumneavoastră vă plimbaţi cu o limuzină confortabilă. Până şi peisajul se vede altfel. Dacă v-aţi da jos din Mercedes aţi vedea mizeria din oraş şi aspectul de junglă al spaţiilor verzi, altele decât cele din parcurile modernizate cu proiectele lui Gheorghe Ciuhandu. Dar e greu să ceri eficienţă de la Retim, de la prietenii care v-au dotat cu maşină pentru luxul personal. Dar cine să vă sfătuiască? Personajele dubioase care vă înconjoară acum, cei pe care i-aţi reevaluat, cei care au beneficii materiale serioase de pe urma prieteniei cu dumneavoastră?”

Pesediştii conchid că lipsa de asumare a răspunderii este caracteristica definitorie a actualului primar al Timişoarei. „Îmbătat de mirajul puterii, mânat de orgolii, obsedat de propria persoană, pozaţi permanent în erou şi daţi vina pe cine se nimereşte, oricine, doar ca să rămâneţi în picioare. Dacă nu e PSD-ul de vină, dacă nu e presa, cineva este sigur. Pe propriul dumneavoastră viceprimar l-aţi vândut cu prima ocazie. Nu a fost un sacrificiu, a fost o dovadă a caracterului dumneavoastră”, mai transmit aceştia.

2 COMENTARII

  1. Probabilitatea ca Prof. Dr. Ing. fost Rector si fost Senator de a fi reales este maxima, datorita turulul UNIC la alegerile locale si a faptului ca se vor prezenta MAI MULT DECAT UN SINGUR CONTRACANDIDAT (ceea ce ar corespunde unui tur doi, in care este evident ca ar pierde). Populismul bazat pe dezinformarea (ascunde faptul ca toate proiectele prezentate ca mari realizari auf fost concepute si duse pina la faza de finantare de catre administratia anterioara, atribuindu-si toate meritele legate de acestea) si folosirea aparatului administratiei locale pentru campania electorala ii dau sanse maxime de a fi reales. Cei care il vor realege pe susnumitul nu au inteles, ca dansul corespunde Legii a 3a a Imbecilitatii Umane formulate de economistul italian Cipolla si care spune: „Un imbecil este o persoană care cauzează pierderi unui alt individ sau grup de indivizi fără a câștiga nimic în schimb, uneori chiar suferind pierderi de pe urma acțiunilor sale”. Cei care il vor realege, nu vor intelege nici ca susnumitul sufera de „Tulburare de personalitate Narcisista” si enumeram doar cateva Criteriile de diagnosticare a narcisismului patologic:
    – un simt grandios de auto-importanta (isi exagereaza succesele si talentele, asteapta sa fie recunoscut drept superior fara a avea multe realizari)
    – este preocupat cu fantezii asupra succeselor nelimitate, putere, stralucire, frumusete sau dragostea ideala
    – crede ca este special si unic si ca poate fi inteles doar de persoane cu statut special
    – cere admiratie excesiva
    – asteapta tratamente speciale
    – exploateaza alte persoane pentru a-si atinge propriul scop
    – ii lipseste empatia: nu vrea sa recunoasca sau sa identifice nevoile si sentimentele altora
    – este invidious pe altii sau crede ca alte persoane sunt invidioase pe el
    – este arogant
    – prezinta paranoia usoara sau moderata
    – face asocieri si sugereaza afilieri cu nume si persoane importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.