Controlor RATT, BĂTUT de un călător fraudulos. Ce apel lansează regia către...

Controlor RATT, BĂTUT de un călător fraudulos. Ce apel lansează regia către Poliţia Locală

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

În tramvaiele din Timişoara, la fel ca în ghetourile americane. Deja nu mai este zi ca legat de furturile din buzunare care au loc în vehiculele RATT să nu existe o ştire sau vreo postare pe Facebook. Regia nu dispune însă de personalul necesar pentru a face faţă controalelor. Poliţia Locală, care ar putea să ajute la reducerea furturilor nu pare să se grăbească să o facă. RATT a informat astăzi prin intermediului unui comunicat că nu mai puţin de 22 de agenţi intervin prin controale pentru a asigura confortul cetăţenilor, însă că aceștia sunt agresați.

„Ultimul eveniment în acest sens s-a petrecut în 30 martie 2016, când un echipaj de control format din doi agenţi a fost bruscat de un călător fără bilet sau abonament, care nu a dorit să se identifice.


Mai exact, colega şi colegul nostru au întreprins o acţiune de control pe linia 9 tramvaie, în data de 30 martie, în jurul orei 16.00. După ce au fost identificaţi mai mulţi călători frauduloşi, aceştia au fost poftiţi să coboare din mijlocul de transport în comun, în vederea întocmirii proceselor verbale de contravenţie pentru călătorie fără bilet sau abonament. Dintre aceştia, un singur călător fraudulos a refuzat să se identifice, pretinzând că nu este obligat să prezinte actul de identitate celor doi controlori. În urma insistenţelor celor doi controlori în vederea identificării, călătorul a devenit violent. În primă instanţă a împins-o pe colega noastră, după care l-a lovit cu pumnul în cap pe celălalt controlor, care a intervenit pentru calmarea spiritelor. După acest eveniment reprobabil, călătorul agresiv a părăsit locul incidentului. Controlorul lovit s-a prezentat la serviciul medical de urgenţă fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral afirmativ prin heteroagresiune. În vederea tragerii la răspundere a autorului agresiunii, controlorul RATT a făcut o plângere penală la Secţia 3 Poliţie”, au transmis reprezentanţii regiei.

RATT a făcut un apel public către Poliţia Locală să intervină prin controale pe vehiculele regiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.