Cristian Pustai, DEMIS înainte de duelul cu ACS Poli. UPDATE Botoşaniul, fără...

Cristian Pustai, DEMIS înainte de duelul cu ACS Poli. UPDATE Botoşaniul, fără antrenor nou pentru jocul de mâine

0
DISTRIBUIȚI

poli-pandurii-la-final04_resize

Eșecul de la Craiova i-a fost fatal ”Matematicianului”. Antrenorul Cristian Pustai, care caracterizase jocul cu ACS Poli de luni ca unul intre ”morți și răniți”, nu va mai fi pe banca Botoșaniului după ce a fost demis de conducerea clubului. Conform presei centrale noul tehnician al moldovenilor e Cristi Popovici.

UPDATE Conform gsp.ro mutarea lui Cristi Popovici la moldoveni a căzut şi Botoşaniul e aproape înţeles cu unul dintre foştii ei tehnicieni, Leo Grozavu.


La meciul cu ACS Poli echipa gazdă va fi condusă de ”secundul” Alin Bordeianu.

Pustai îi luase locul lui Leo Grozavu pe banca botoșănenilor, dar nu a avut parte de succes în play out. Moldovenii nu au stat prea mult pe gânduri, și, conform gsp.ro, au apelat deja la Cristi Popovici, care o pregătea pe SC Bacău în Liga a II-a. El a mai antrenat-o pe Botoșani în perioadele 2009-2011 și 2012-2013.

”Am intrat în vestiar și am vorbit cu jucătorii și le-am cerut maximă seriozitate din acest moment pentru că luni avem un meci foarte greu. E ca o adevarată finală și le-am cerut seriozitate. Le-am cerut un punct de vedere, de ce suntem unde suntem?”, a spus președintele Cornel Șfaițer după ce echipa sa a pierdut cu 2-1 la Craiova.

Partida FC Botoșani – ACS Poli se dispută luni, de la ora 18.00. Gazdele sunt pe 12 și au doar două puncte peste timișoreni, pentru aceștia din urmă Petre Grigoraș va bifa doar cel de-al doilea meci în postura de ”principal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.