Curtea de Apel Timişoara a decis cine din „dosarul motorina” scapă de...

Curtea de Apel Timişoara a decis cine din „dosarul motorina” scapă de după gratii

0
DISTRIBUIȚI

dosarul motorina tribunalul timis (3)

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, contestaţiile depuse împotriva deciziei Tribunalului Timiş de arestare a unora dintre inculpaţii din „dosarul motorina”.


Vă reamintim că după operaţiunea DIICOT de la depoul de locomotive din Timişoara, care a vizat gruparea specializată în furtul de motorină, instanţa a decis arestarea pe 30 de zile a gestionarului şef al depoului Gheorghe Borza,a contabilei şefe Florina Silaghi, a liderului de sindicat Ioan Boloş şi a lui Martin Liviu, administratorul SC M Livtrans SRL. De asemenea, tribunalul a hotârât arestarea la domiciliu a şefului depoului Cristian Jigaria, a adjunctei acestuia Alina Apostol și agentul de la Poliția TF Nanu Ilarie.

Atât inculpaţii, cât şi DIICOT au făcut contestaţie, iar astăzi, timp de mai bine de două ore, s-a discutat pe marginea solicitărilor. În urma deliberării, Curtea de Apel Timişoara a hotărât ca singura care nu va mai sta în arest, ci a fost plasată în arest la domiciliu pentru următoarele 25 de zile, este Florina Silaghi, ceilalţi rămânând în situaţia stabilită de Tribunalul Timiş. Decizia este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.