Curtea de Apel Timişoara, SENTINŢĂ în cazul procesului primăriei cu fraţii Cristescu...

Curtea de Apel Timişoara, SENTINŢĂ în cazul procesului primăriei cu fraţii Cristescu pentru parcarea de la Bega. Ce s-a decis

1
DISTRIBUIȚI

parcare_bega1-37788

Veste importantă pentru soferii din Timişoara, oferită astăzi de primarul Nicolae Robu. Deşi conduce de nu mai puţin de patru ani de zile Timişoara, Robu nu a reuşit să amenajeze nicio parcare în centrul oraşului. Vorbim de parcări simple, căci de parcări supraetajate sau subterane nici nu se pune problema.


Nu numai atât, dar odată cu reabilitarea centrului istoric au dispărut o mulţime de locuri de parcare. Prin trecerea parcării din spatele magazinului Bega în posesia Bega Turism, primăria a mai pierdut un număr important de locuri de parcare. Însă, administraţia Robu nu s-a resemnat şi a acţionat în instanţă Bega Turism şi Ministerul Economiei, pentru recuperarea terenului.

„Curtea de Apel Timișoara admite cererea formulată de reclamantul Municipiul Timișoara prin primar și Consiliul Local Timișoara în contradictoriu cu pârâții Ministerul Economiei și SC Bega Turism. Se dispune anularea certficatului de atestare a dreptului de proprietate a terenului. Se dispune restabilirea situaţiei anterioare în CF în sensul reînscrierii dreptului de proprietate a municipiului Timişoara”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Sentinţa nu este una definitivă, ea putând fi atacată în termen de 15 zile. Vă reamintim că parcarea din spatele magazinului Bega a fost oferită ca spaţiu liber în speranţa că vreo firmă privată va veni să investească în amenajarea unei parcări supraetajate. Operațiunea s-a dovedit a fi un eșec, niciun investitor nefiind interesat de un astfel de parteneriat public-privat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.