Decizie ȘOC a președintelui ALDE Timiș, Petru Ehegartner. Cine va prelua conducerea...

Decizie ȘOC a președintelui ALDE Timiș, Petru Ehegartner. Cine va prelua conducerea formațiunii UPDATE 2 Cine va candida la primărie

0
DISTRIBUIȚI

petru ehegartner (2)Decizie șoc a președintelui ALDE Timiș, Petru Ehegartner. Senatorul a demisionat din funcția de lider al formațiunii, dar nu a oferit nici o explicație concretă privind motivele care au stat la baza acestei decizii.

Vicepreședintele filialei, Traian Stancu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „Petru Ehegartner și-a dat demisia, acesta fiind un act unilateral.


Din câte știu eu, a fost o chestiune de principii, dar nu am citit hârtia ca să pot oferi mai multe detalii. Ceea ce vă pot spune este că Petru Ehegartner nu părăsește formațiunea, va rămâne membru în partid”. Conform acestuia, interimatul va fi asigurat dintr-o echipă de trei membri, formată din Traian Stancu, Nistor Geană și Marian Cucșa.

UPDATE 1 Ehegartner a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în esență, mi-am dat demisia pentru că am fost eludat de la deciziile legate de filială. S-au luat hotărâri peste capul meu. Voi spune mai multe, mâine, la conferința de presă”.

UPDATE 2 Profesorul universitar Ilare Bordeașu este candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru funcția de primar al municipiului Timișoara. Ilare Bordeașu este profesor universitar în cadrul Universității Politehnice Timișoara de peste 25 de ani, lider sindical la nivel local și național. Acesta a fost validat de către Biroul Politic Județean, dar și în cadrul Biroului Politic Național, având susținerea celor doi copreședinți ai partidului, Călin Popescu – Tăriceanu și Daniel Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.