DEZILUZIE pentru ASU Politehnica: Alb-violeții au ajuns la mâna rezultatelor după eșecul...

DEZILUZIE pentru ASU Politehnica: Alb-violeții au ajuns la mâna rezultatelor după eșecul cu Filiași. Reacție DURĂ a tehnicianului Sorin Brîndescu

4
DISTRIBUIȚI

12936556_1009836695767459_295372684527447099_n

Eșec neașteptat pentru liderul C4 lângă Craiova. ASU Poli a cedat cu 1-0 pe terenul penultimei clasate, modesta CSO Filiași. Singurul gol al partidei a venit în urma unei erori de portar iar replica alb-violeților a fost foarte palidă. După meci ”principalul” Sorin Brîndescu era furios pe modul în care elevii săi au tratat jocul disputat la Ișalnița.

Primul ghinion i-a lovit pe ultrașii lui ASU Poli, care nu au putut ajunge în număr mare la meci și din cauză că un autocar s-a defectat pe parcursul drumului. Timișorenii nu au început rău, dar, la fel ca la Cugir, au fost destul de timorați în prima parte.

Rămas titular, tânărul Fișteag nu a reușit să repete evoluțiile excelente dintre buturi. A alunecat în minutul 20 la o degajare, tot el s-a revanșat în fața lui Pârvuică, dar peste trei minute avea să greșească decisiv. Portarul lui ASU Poli a respins din nou în prima instanță, dar Moraru a speculat pe respingere și a făcut 1-0. Nemulțumit, Sorin Brîndescu a efectuat schimbări încă din prima repriză, dar nimic nu a funcționat pentru alb-violeți pe un teren destul de greu. Cu puțin noroc gazdele puteau să le facă și ele un cadou bănățenilor, dar portarul Lascu a salvat un autogol ca și făcut de Obeanu în minutul 60. În minutul 82 defensiva a greșit din nou Fișteag luând în mână un balon trimis cu piciorul de Gălan, fază neconcretizată de gazde.


Putea fi însă 1-1 în prelungiri, când Bădăuță, Marin și Birău, ultimul având o bară în minutul 90+6, au ratat șanse ce se pot dovedi vitale în clasamentul final.

ASU Poli pierde așadar al doilea joc consecutiv afară și totodată al doilea din cele cinci din retur, după ce în prima parte a campionatului ”Băieții în ghete” au cedat de două ori în total. Cele două puncte avans rămase liderului alb-violet sunt fragile deoarece Cugirul joacă mâine la Motru. Mai mult, în weekend-ul următor formația de pe ”Știința” va sta.

Nu a fost o zi grozavă pentru timișene în general. Mama Mia a cedat cu 3-1, tot în Oltenia, la Pandurii II. Și, deși Giarmata a bătut la Lugoj cu 2-1, a fost cu siguranță întristată de rezultatul de la Ișalnița.

CSO Filiași: Lascu – Orban, Lupu, Istudor, Neacșu (cpt.) – Obeanu, Popescu – Moraru, Duriță, Cimpoeru – Pârvuică. Au mai intrat Stoichițoiu, Tănase, Georgescu și Petcu. Antrenor Dragoș Bon.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag – Contescu (27 Birău), Gălan (cpt.), Bilia, Todorov – Rebenciuc (52 M. Marin) – Vucea (36 Taub), Țugui (67 Bădăuță), Giuricici, Ghinescu – Tulcan. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foc și pară

Antrenorul lui ASU Poli era supărat pe modul în care elevii săi au abordat jocul de azi. ”O înfrângere chiar rușinoasă. Nu am încă explicații pentru modul în care ne-am prezentat în acest hal. Cu un astfel de joc, nu putem emite pretenția nici măcar să fim candidați la promovare, dar mai să și obținem promovarea. Probabil pălăria pe care am purtat-o până acum a fost prea mare pentru noi și ne-am arătat limitele. Nu am ce să spun atceva decât că îmi cer scuze suporterilor care au bătut atâta drum, ceea ce am făcut noi astăzi nu are nicio legătură cu jocul de fotbal”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

”I-am simțit pe băieți foarte relaxați, probabil au crezut că e suficient să ne prezentăm la teren pentru a câștiga. I-am avertizat că lucrurile nu vor sta deloc așa, dar din păcate nu am reușit să pătrund în mintea lor și să îi motivez pentru acest meci”, a mai spus Brîndescu pentru aceeași sursă.

Foto: ASU Politehnica / Facebook

4 COMENTARII

  1. Domn profesor,de Hunedoara echipa a jucat tot mai slab si vad ca nu găsiți soluții sa redresați jocul echipei.Jucatorii își bat joc si de dumneavoastră cat si de suportei.Portarii greșesc meci de meci,la fel cei doi fundași centrali,echipele adverse nici nu nevoie sa atace ,le face unul cei trei un cadou.Mijloc nu avem de mult,cei trei juniori sunt vedete,iar vârfurile abia dau in gol,joaca doar pe vârfuri,pai cand intra anul trecut Budur in teren mânca pământul.

  2. Umilinta,sa te bata Filiasul penultima clasata.Unii jucatori nu vor sa inteleaga ca joaca pt Politehnica Timisoara.Unii au muncit anul trecut sa ajunga aici aceasta echipa iar altii nu inteleg ce sansa li s-a dat si isi bat joc de ea.Dupa meciul de la Cugir am crezut ca o sa se uite fiecare in oglinda si la meciurile urmatoare o sa dea totul din ei,dar surpriza, cu Lugojul o prima repriza f. slaba,un meci salvat de o executie frumoasa urmata de umilinta de azi,pai la Tg JIU va fugaresc aia de nu va vedeti,aia nu se cred vedete.
    -portarii se intrec in greseli,i-am vazut pe toti de la echipele adverse si nici unul nu a facut asemenea greseli uimitoare
    -Contescu fara vlaga in el,imi amintesc de meciul de la Deva unde numai cine nu a vrut nu a trecut de el,sahul i s-ar potrivi
    -fundasii centrali,nu este meci in care sa nu dea o pasa la adversar,pasele intre ei sunt adevarate palpitatii la inima,la fel si fazele fixe adevarate aventuri
    -Vucea si Ghinescu fluctuatii mari,azi joaca cealalta etapa nici nu sunt pe teren,Birau,Stancu nu mai zic nimica
    -juniorii mai prind si ei un sut,o pasa odata la un meci,la alte echipe nici nu iti dai seama care sunt juniorii lor,si ei viseaza campionate straine,sa fim seriosi
    -atacantii nu fac cat un picior a lui Drachici
    -antrenorul vad ca nu reuseste sa ii mobilizeze,nu poate sa se impuna,cine vrea sa joace sa ramana cine nu,nu, luati si masuri radicale daca se impun ca viitorul nu arata bine deloc cu asemenea atitudine in teren
    Pacat ca va bateti joc de suporteri,merg vineri de vineri sute de km sa rada niste tarani din Cugir sau Filiasi de ei.Sunt prea buni,sa strangem randurile,sa fim alaturi de baieti,bla bla si voi intrati pe teren ca la picnic.Azi in locul lor cu trenul va trimiteam inapoi.
    Baieti din conducere incercati sa discutati cu Poparadu,Popovici si mai ales Boldea(este jucatorul ce ne lipseste la mijlocul terenului un jucator sa dibleze,sa paseze,l-at vazut pe Dobriceanu ce ne-a facut)sunt liberi,poate reusiti sa ii convingeti sa vina la noi ca actualii sunt prea siguri pe posturile lor,nu ii mai stimuleaza nimica.
    Poate am fost cam dur,am inteles cu Mama Mia,cu Cugirul,dar cu Filiasul credeti-ma este prea de tot.

  3. Mare dezamagire , tot fotbalul de Timisoara , am crezut ca la Cugir a fost un accident , cu Lugojul la fel , dar la Filiasi nu as fi crezut . nu stiu ce am facut in perioada de iarna, atunci rezultatele au fost prevestitoare.Degeaba iese Brindescu in fata si acuza jucatorii , este la fel , daca nu mai vinovat. De asemenea as fi dorit sa iasa cineva din management si sa ne spuna , transparent care sunt problemele.Ne-am tot lovit cu caramida in piept ca suntem transparenti , vrem si noi sa stim ce probleme sunt cu bugetul si care e planul prevazut pentru urmatorul an.Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu promovam , ar fi un dezastru !

  4. Da ,sunt unele probleme in interiorul echipei,câțiva jucatori au mai mult de comentat decât sa joace.Sper ca in urma discuțiilor avute zilele trecute cu cei din conducere sa se fi rezolvat aceste probleme.Si prea mult se spera sa se încurce celelalte echipe decât sa fim atenți ca noi nu jucam.Avem nevoie urgent de un mijlocaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.