Timişorenii de la The Different Class pregătesc un album de debut care...

Timişorenii de la The Different Class pregătesc un album de debut care „te va trece prin toate stările“. Vezi ce surpriză a pregătit formaţia FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1365288309">
the different class
The Different Class în concert

Seria de evenimente din acest sezon desfăşurată la D’Arc pe Mal a debutat la sfârşitul săptămânii trecute cu un concert extraordinar susţinut de timişorenii de la The Different Class, care au reuşit să fie pe placul spectatorilor care au venit în număr mare la acest recital.

Trupa alcătuită din Cris Paul, Seian Scorobete şi David Rogojan le-a oferit celor prezenţi un amestec de rock psihadelic cu „groove“, iar finalul s-a lăsat cu aplauze sincere din partea fanilor. La faţa locului, formaţia a pregătit o surpriză, oferindu-le tuturor prima piesă care va fi inclusă pe albumul de debut The Different Class, care poate fi descărcată până astăzi 25 aprilie şi de pe site-ul oficial al trupei.

„Concertul a fost o nebunie de o oră, la care «am deschis» ochii la început şi la sfârşit, şi am rămas uimiţi când am văzut câtă lume s-a strâns. Feedback-ul publicului per total a fost: «mai vrem». Deci, îi invităm pe toţi la lansarea albumului, care va fi anunţată în curând. Oamenii care au venit la D’arc pe mal au primit stickere, de pe care se putea descărca prima piesă de pe album, iar melodia a fost pusă şi pe site-ul nostru, unde mai poate fi descărcată până la miezul nopţii din 25 aprilie. După aceea, va putea fiu luată doar după concertul de lansare a albumului. Albumul de debut va fi o «compilaţie eclectică» de 10 piese, take-ul nostru asupra muzicii rock psihedelice (Groove Rock, cum îl numim noi) şi viziunea noastră asupra lumii, barierelor sociale şi the problems of the soul and mind. Te va trece prin toate stările“, ne-a declarat solistul trupei Cris Paul.

Formaţia The Different Class are o compoziţie care a fost inclusă în coloana sonoră a filmului britanic The Antwerp Dolls, melodia „Drop Of Rock” făcând parte din pelicula regizată de Jack L. Reid.

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.