Elevul care-şi muşca partenerele de sex, ridicat de DIICOT după ce a...

Elevul care-şi muşca partenerele de sex, ridicat de DIICOT după ce a pus pe internet filmuleţele erotice cu minore UPDATE Ce au decis anchetatorii

3
DISTRIBUIȚI

suspect 1

Un elev, în vârsă de 17 ani şi jumătate, a fost ridicat, în această dimineață, din locuința sa în urma unei operațiuni  a DIICOT. Ancheta polițiștilor de la „Crimă Organizată” a scos la iveală faptul că suspectul, care a fost elev la Colegiul Bănăţean, iar acum este la „Ana Aslan” se împrietenea cu minore cu vârste între 14 şi 15 ani.


Le convingea pe acestea să întreţină raporturi sexuale, toate partidele de sex fiind înregistrate.

Tânărul le muşca pe partenere în timpul partidelor de amor, ulterior, fotografiile şi filmuleţele cu victimele sala erau împrăştiate pe internet prietenilor acestuia şi nu numai . Suspectul acţiona în acest mod în momentul în care minorele nu mai răspundeau la comenzile sale. Până acum anchetatorii au identificat şase victime ale individului. Adolescentele însoţite de părinţi au fost aduse pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. Tânărul nu a răspuns la nicio întrebare a jurnaliştilor când a fost adus pentru audieri.

UPDATE Elevul a fost audiat în prezenţa tatălui său şi şi-a recunoscut faptele, confirmând astfel şi declaraţiile date anterior de victimele sale. Procurorul de caz a decis cercetarea acestuia în libertate sub control judiciar, având în vedere că este minor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.