GENIU DE MIC: un elev nevăzător din Timișoara, care s-a născut cu...

GENIU DE MIC: un elev nevăzător din Timișoara, care s-a născut cu o calitate extrem de rară, locul întâi la olimpiada națională de limba engleză

0
DISTRIBUIȚI
theodor radulescu elev nevazător din Timișoara
Theodor Radulescu, micul elev nevazător din Timișoara cu rezultate excepționale

Performanță demnă de toată lauda obținută de un elev nevăzător din Timișoara. Theodor Rădulescu, înscris în clasa a VIII-a la o școală  din capitala Banatului, a participat, în această săptămână, la olimpiada națională de limba engleză pentru copii cu deficiențe de vedere.


Băiatul nu s-a întors cu mâinile goale din București, ci cu marele premiu. Competiția școlară a avut loc la Liceul Tehnologic „Regina Elisabeta” din capitală, unde ieri Theodor Rădulescu a fost premiat pentru performanța obținută.

Theodor Rădulescu este condamnat la o viață în întuneric. Băiatul s-a născut prematur, la doar șase luni, iar medicii au făcut eforturi uriașe pentru a-l salva, pentru că organele nu erau suficient de dezvoltate, și nici simțurile. Theodor are o calitate extrem de rară – auzul absolut, o capacitate care apare la cel mult doi copii dintr-o generație și reprezintă abilitatea de a recunoaște note muzicale din orice sunet.

Micul elev nevăzător din Timișoara este fascinat de lumea sunetelor și cântă la pian încă de la vârsta de patru ani. Băiatul nevăzător din Timișoara a obţinut mai multe premii pentru talentul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.