ENTUZIASM pe ”Marele oval”, în Divizia C. Vezi imagini cu spectacolul LA...

ENTUZIASM pe ”Marele oval”, în Divizia C. Vezi imagini cu spectacolul LA SUPERLATIV realizat de fani în jocul dintre ASU Politehnica și FC Hunedoara FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Poli Hunedoara (25)

Revenirea lui ASU Politehnica pe ”Dan Păltinișanu”, pentru duelul de Liga a III-a cu FC Hunedoara (scor 3-1), a readus și spectacolul specific ultrașilor din peluze. Suporterii timișoreni au fost la înălțime în locația în care s-au consacrat înainte de anul 2012. Mai mult, prezența galeriei oaspete a întregit imaginea a cum ar trebui să arate o arenă cu un fotbal jucat pentru fanii din tribune.

Peste cinci mii de timișoreni au luat calea ”Marelui oval” pentru un duel de Divizia C și nu au avut ce regreta. Echipa lor favorită s-a impus și e în drum spre eșalonul imediat superior. La revenirea în Peluza Sud, show-ul fanilor lui ASU Poli a fost piperat în startul reprizei secunde, cu o coregrafie bazată pe torțe odată cu lăsarea întunericului și aprinderea, în premieră, a nocturnei de pe ”Păltinișanu” pentru echipa ce poate fi numită și ”creația” celor de după gard.

Atmosfera de meci mare a fost completată și de prezența unui grup serios de fani ”corviniști”.


Hunedorenii, înfrățiți cu arădenii, au sosit cu întârziere la Timișoara, au văzut 1-0 pentru gazde când au intrat în Peluza nord prin minutul 20. Au înjurat gratuit orașul de pe Bega, dar au și punctat la impresia artistică prin două coregrafii. Bucuria finală le-a aparținut însă amfitrionilor, care au sărbătorit împreună cu jucătorii care pot oricând să dea tonul tifoseriei.




LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.