EXCLUSIV Nicolae Robu, mărturisire BOMBĂ în scandalul benzinăriei ilegale a omului de...

EXCLUSIV Nicolae Robu, mărturisire BOMBĂ în scandalul benzinăriei ilegale a omului de afaceri Teodor Tuducan VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL26_resize robu

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video care confirmă, practic, toate dezvăluirile pe care le-am făcut până acum legate de benzinăria care a apărut la ieșirea spre Lugoj, în una dintre cele mai aglomerate intersecții din Timișoara. Omul de afaceri Teodor Tuducan a reușit să obțină retrocedarea terenului pe care s-a construit benzinăria de la Primăria Timișoara condusă de Nicolae Robu în opt luni de la momentul în care a devenit mandatarul celor care revendicau de 11 ani bucata de pământ. Întâmplător, primarul Timișoarei a încercat în mare grabă să obțină pentru respectivul teren o îndreptare de eroare în cartea funciară înainte de a exista vreo solicitare, a trimis spre aprobarea consiliului local un proiect de hotărâre în două zile de la solicitarea lui Tuducan.

După ce s-a aprobat retrocedarea, Tuducan a semnat documente la cadastru în numele CL Timișoara fără a exista vreo împuternicire în acest sens. Nicolae Robu, care a fost cu Tuducan anul trecut în concediu în Sardinia, a eliberat autorizarea de construire a benzinăriei, care au urma să fie închiriată celor de la OMV, deși nu se respecta numărul minim de locuri de parcare obligatoriu și o altă autorizație prin care 1000 de metri pătrați din domeniul public, chiar lângă benzinărie, au fost transformați în parcare.


Deși doar Consiliul Local Timișoara putea, conform legii, să decidă ce se întâmplă pe domeniul public, primarul a ignorat legislativul local. De asemenea, comisia de circulaţie prezidată de Robu i-a dat două avize prin care se aproba benzinăria din intersecţie.

Spovedania lui Robu în faţa cetăţenilor

Când a fost întrebat, de-a lungul timpului, despre toate acestea, Nicolae Robu a avut în permanență o reacție agresivă, susținând că nu este decât ajutorul pe care-l primește orice investitor și că nu vede niciun fel de problemă în modul în care s-au derulat lucrurile. La întâlnirea cu cetăţenii din zona unde s-a construit benzinăria lui Tuducan, un timişorean i s-a plâns lui Nicolae Robu de faptul că i-a fost lovită maşina în apropierea parcării construite de Tuducan. Cu un râs forţat, Robu i-a spus „acolo era un câmp. Acolo aveaţi loc de parcare? E proprietate privată (terenul benzinărie, n.a.). Pe terenul primăriei aveţi acuma vreo 30 de locuri de parcare făcute de prietenul meu şi donate primăriei. Noi avem o colaborare ca să ştiţi asta”. Este pentru prima oară când Nicolae Robu a recunoscut relaţia apropiată pe care o are cu Tuducan. În timpul aceleiaşi întâliniri, primarul a explicat că nu ţine audienţe deoarece „lucrez de dimineaţa până seara târziu şi nu am timp să fac audienţe decât pentru probleme care nu pot fi rezolvate de restul colegilor din primărie – viceprimar, city-manager, directori”. Interesant este că pentru problemele prietenului Tuducan, Nicolae Robu a fost tot timpul disponibil împreună cu întreaga administraţie pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.