Externalizarea serviciilor

Externalizarea serviciilor

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

La fel cum hoții de buzunare din tramvaiele timișorene încep să se prindă că au comis-o cam des, lumea începe să-i vadă mai bine, iar ei sunt forțați să-și folosească imaginația, să-și schimbe metoda, așa și politicienii din România dau semne că sunt aproape de momentul ăla în care trebuie să iei o pauză, să te relaxezi și să aștepți să vină DNA-ul.

Cel mai clar semn că ne apropiem de o astfel de masă critică în politica românească e faptul că partidele încep să-și externalizeze locurile pentru alegerile din această vară.


Două exemple recente îmi vin în minte acum: ditamai PNL-ul îl ia în leasing pe brusc controversatul Marian Munteanu pentru primăria capitalei, și nu chiar ditamai PSD Timiș oferă două locuri pe lista pentru consiliul local unor reprezentanți ai societății civlile. Dacă cele mai mari două partide au dificultăți în a găsi în rândurile propriilor membri oameni buni de pus pe afișe, e clar că trebuie să stingă lumina și să se culce. Toți.

Aștept cu nerbădare apariția, în curând, a unor firme specializate în livrarea de politicieni „la cheie”, iar în viitorul apropiat vom vedea probabil anunțuri de angajare care ar putea arăta cam așa:

„Vrei să conduci un oraș? Un județ? O țară? Trimite CV-ul, cu fotografie, pe adresa oricumnuconteaza@cedracufacem.org. Charisma constituie un avantaj, cunoașterea limbii țării în care veți candida este opțională, la fel ca și integritatea cazierului!”

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.