Femeie la un pas de moarte după o lovitură din partea iubitului,...

Femeie la un pas de moarte după o lovitură din partea iubitului, transportată cu elicopterul SMURD la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
pumn elicopterul SMURD la Timișoara
O femeie a fost adusă cu elicopterul SMURD la Timișoara

O femeie din Caransebeș a fost la un pas de moarte, ieri. Aceasta a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Timișoara, după ce concubinul i-a aplicat femeii un pumn în zona coastelor. A fost suficient pentru ca să nu se mai ridice de pe jos, iar lovitura i-a provocat leziuni renale foarte grave.

Femeia are 29 de ani și a ajuns în stare critică la spital, fiind supusă și unei intervenții chirurgicale.


Potrivit Express de Banat, incidentul violent s-a petrecut, ieri, la domiciliul celor doi concubini, care s-au luat la ceartă. Femeia i-a reproșat bărbatului că i-ar fi furat 1.700 de euro din portofel și cheia de la magazinul pe care-l deține în Caransebeș. Însă, bărbatul și-a pierdut cumpătul și a lovit-o.

Femeia a fost dusă de urgență la spitalul din oraș, dar pentru că starea de sănătate s-a agravat, a fost solicitat elicopterul SMURD. La Timișoara, victima a fost operată și deocamdată este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor la Timișoara, unde acesta a venit pentru a vedea în ce stare se află iubita sa. Bărbatul va fi cercetat pentru furt și lovire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.