Firmele din Timiș, invitate la o misiune economică în Varșovia, la cea...

Firmele din Timiș, invitate la o misiune economică în Varșovia, la cea mai mare expoziție de produse fabricate în China. Când are loc (P)

0
DISTRIBUIȚI

china homelife show

Firmele din județul Timiș care-și propun să întâlnească și să facă afaceri cu cei mai importanți și de încredere producători chinezi sunt invitate să participe la o nouă misiune economică organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. De data aceasta, agenții economici din județ sunt așteptați să participe la cel mai mare eveniment expozițional și de afaceri „Made in China” din Europa. Misiunea economică se va desfășura în perioada 6 – 13 iunie în Polonia, locul de desfășurare al evenimentului fiind Expo Nadarzyn din Varșovia.

„China HomeLife Show” este liderul mondial al expozițiilor de produse fabricate în China, care se organizează în fiecare an în nouă țări ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Iordania, India, Kazahstan, Polonia și Turcia.


Evenimentul atrage anual peste 6.000 de producători din China și peste 80.000 de cumpărători din piețele emergente.

Domeniile prezente la expoziţie acoperă o gamă variată de produse: textile şi articole de îmbrăcăminte; materiale de construcţii şi amenajări interioare şi exterioare; auto şi piese de schimb; echipamente şi maşini pentru industria chimică, ambalaje şi industria alimentară; articole electrocasnice şi de uz casnic; echipamente IT, echipamente electrice şi corpuri de iluminat; mobilier; artizanat şi suveniruri.

Timp de trei zile, „China HomeLife Show” devine locul unde importatori, comercianţi cu ridicata şi consumatori pot întâlni şi face afaceri cu cei mai importanţi şi de încredere producători chinezi. Fiecare firmă românească va putea participa la minim 16 întâlniri „Business 2 Business” cu cei peste 1.000 de expozanţi chinezi, dar și la seminarii de informare „Cum să faci afaceri cu China”.

CCIA Timiș facilitează participanților intrarea și vizitarea gratuită a expoziției, întâlniri de afaceri cu expozanții, cină festivă și asistență pe durata deplasării. Înscrierile se pot face până în data de 15 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.