Florin Bîrsăşteanu a explicat de ce nu se dă cu gel estompator,...

Florin Bîrsăşteanu a explicat de ce nu se dă cu gel estompator, deşi e grizonat. Pe ce teme a insistat primarul „ca surda pe mormânt” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

florin birsasteanu 2

Consultarea cetăţenilor, respectarea indicaţiilor specialiştilor şi aplicarea deciziilor luate de Consiliul Local Timişoara format din specialişti – acestea ar fi, în opinia candidatului PSD Timiş la Primăria Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, ingredientele care ar duce orașul spre succes.

Invitat în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Bîrsăşteanu a comentat pe marginea activităţii actualului primar, Nicoloae Robu. Legat de interzicerea strângerii de semnături pentru candidaţii de la alegerile locale din vara acestui an în zona centrală a oraşului, invitatul a declarat că „ce e mai grav nu este emiterea unor astfel de decizii pe Facebook, ce e mai grav este că nu se respectă legislaţia în vigoare. Hotărârile acestea se pot transmite de către primar printr-o decizie internă, dar în mod normal aceste hotărâri ar trebui să fie luate de către consiliul local. Nu este pentru prima dată când actualul primar şi actuala administraţie trece pe lângă regulamente şi legi pe care le-a adoptat consiliul local în urmă cu ani de zile. Eu cred că asistăm la gesturi absolut intolerante din partea primarului”.

Despre deciziile pe care primarul „le-a ţinut aşa, ca surda pe mormânt”

Bîrsăşteanu a completat şi că „m-aţi întrebat şi data trecută vizavi de reacţiile pe care le-a avut mass-media față de celebra maşină a primarului, față de palmieri, față de metrou.


Vedeţi, le-a ţinut aşa, ca surda pe mormânt, în continuare pe prime-time news, să zic aşa”. Despre fondurile necesare de la bugetul local pentru plata proiectelor cu bani europeni nefinalizate la timp, pesedistul a comentat că este vorba de rezultatul unor concesii şi că în zonele de decizie trebuie aduşi specialişti.

Bîrsăşteanu a punctat şi pe marginea unuia din cele mai sensibile subiecte din zilele acestea, hoţii de buzunare din tramvaie. „Este un semn de mare disperare a societăţii, oamenii nu mai suportă situaţia actuală, iar responsabil este în primul rând primarul şi Poliţia Locală. (…) Să te transformi în detectiv particular al acestui oraş şi să filmezi şi să dai poliţiei locale soluţia pe internet mi se pare revoltător. Eu cred că, nu ştiu, se aşteaptă să reacţionăm cu toţii, să ne mobilizăm grupe de voluntari. Mâine o să mă duc la o întâlnire cu rezerviştii, chiar o să fac apel la ei să facem trupe de comando să luăm cu asalt tramvaiele să ne apărăm bătrânii”, a spus pesedistul.

Invitatul a mai adăugat şi că „odată cu administraţia Robu s-a schimbat stilul de lucru în Primăria Timişoara, asta şi datorită personalităţii excesive şi poate uşor deviante spre anormal a primarului”. Întrebat de moderatorul emisiunii de ce nu se dă cu gel estompator, invitatul a răspuns că „pentru că încerc să nu fiu ridicol. Încerc să nu fiu ridicol, încerc să fiu eu şi atâta tot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.