Gunoieri din Timişoara, uniţi-vă. La vot!

Gunoieri din Timişoara, uniţi-vă. La vot!

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Un fâs, iar ne-a jignit. Suntem și plini de gunoi, pe lângă altele. Aşa cum preziceam acum ceva timp, rând pe rând toţi cei care au râs de politicienii sau de ziariştii jigniţi de Nicolae Robu au urmat la rând. A fost un mandat lung de patru ani și, rând pe rând, de la pesedişti și biciclişti până la peisagişti și arhitecţi, cu toţii au fost jigniţi de primarul Nicolae Robu.

Ţi se pare că nu e normal ca pasajul Michelangelo să fie păzit de poliţiştii locali în vreme ce noi sunem furaţi în tramvaiele RATT? Ești un prost cu mintea pe alte orbite! Ai văzut că defrișările sunt o pasiune a firmelor contractate de Primăria Timișoara pentru îngrijirea spațiilor verzi sau că toaletarea copacilor e un motiv de jale, căci mai nou avem trunchiuri cu cioturi? Esti un pesedist care nu vede nimic bun în jur! Un incapabil. Ți se pare că ai trotuare sparte, că factura la Colterm a rămas la fel, ca reparațiile de orice tip se fac în bătaie de joc? Esti doar un biet nesimțit! Vrei parcări, condiții decente de trai, vrei bani alocați către spitale nu către o echipă care nici măcar suporteri nu are, după cum s-a demonstrat aseară când „Dan Păltinișanu” a redevenit stadion la meciul ASU Poli – Corvinul? Nu pricepi nimic! Nu te duce mintea! Ce meserie ai tu sau ce te recomandă pe tine să stabileşti cum ar trebui repartizaţi banii pe care îi plăteşti ca impozite? Ţi se pare că Primăria Timişoara colcăie de liberale angajate pe competenţă prin concursuri de la venirea lui Nicolae Robu la conducere? Ești probabil un incompetent care nu a făcut nimic în viața lui.


Iar lista poate continua cu zeci de astfel de exemple cu atitudinea primarului faţă de orice critică.

În viața nu e bine să fii indiferent și nici naiv să crezi că dacă cineva insultă pe cineva pus în postura de adversar nu vei fi și tu insultat, chiar dacă ești un om bine crescut care cere lucruri de bun-simț. Și da, vrem normalitate pentru Timișoara. Vrem curățenie, vrem tarife decente la cheltuieli, vrem să mergem prin parcuri fără onaniști, vrem să putem lua cu noi mai mult de 50 de lei de acasă când mergem cu tramvaiul, vrem RESPECT și condiții pe măsura pretențiilor și a aroganței de care avem parte zi de zi de la cei care ne conduc.

Şi dacă vă întrebaţi ce m-a stârnit…. „De câte ori am avut prilejul să arunc privirea în Piaţa Victoriei sau în Parcul Justiţiei, fiind în trecere, am trăit un sentiment de bine excepţional şi am avut o adevărată încântare şi o mândrie că avem un asemenea oraş. Sigur fiecare vede în oraş ceea ce are până la urmă şi în el însuşi pentru că se produce o rezonanţă între noi şi exterioritate întotdeauna. Unii văd doar gunoiul pentru că cu ăla rezonează eul lor lăuntric. Desigur că există şi aşa ceva şi în unele fiinţe şi în oraş, dar…”, declarația primarului Nicolae Robu privind mizeria din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.