Independentul Adrian Orza și Marius Dugulescu (PMP) şi-au depus candidaturile pentru Primăria...

Independentul Adrian Orza și Marius Dugulescu (PMP) şi-au depus candidaturile pentru Primăria Timişoara. De ce spune Orza că a câştigat deja

1
DISTRIBUIȚI

dugulescu1

Candidatul independent la Primăria Timișoara, Adrian Orza, și-a lansat astăzi candidatura pentru fotoliul deținut de liberalul Nicolae Robu. Fost membru PNȚCD și fost viceprimar al Timișoarei în vremea administrației Ciuhandu, Orza a rămas consilier local independent în vremea ordonanței date de Liviu Dragnea în care aleșii au putut migra spre un alt partid fără a-și pierde mandatele.

„Până în ultima clipă am fost dorit pe listele partidelor. Am refuzat locurile călduțe oferite. Și perspectiva unor funcții ce urmau să vina la „masă verde”. Pentru că știam câtă energie și determinare ați pus în acest demers.


Și pentru că am spus că merg înainte, doar că independent. Indiferent de rezultat. Oricum, chiar în acest moment, pot spune că deja am câștigat. Pentru că alegerile și ce reprezintă ele, nu înseamnă nimic fără emoția care ți-o dau cei care cred în ține. Și eu am câștigat deja asta!”, a scris Adrian Orza pe Facebook.

Vă reamintim că la alegerile din 2012 Orza a fost al doilea clasat în cursa pentru Primăria Timișoara și că recent acesta a purtat negocieri cu PNL Timiş pentru funcția de primar la Șag, dar și cu ALDE Timiș pentru a candida la Primăria Timișoara.

Dugulescu, încrezător

Zi importantă și pentru membrii Partidului Mișcarea Populară Timișoara. Astăzi, 34 dintre ei, în frunte cu liderul organizației, Marius Dugulescu, și-au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Timișoara.

„Pornim cu foarte mare încredere, pentru că venim înaintea electoratului cu o listă de oameni cinstiți, oameni curați, 80% dintre ei sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care s-au săturat să fie mințiți, înșelați de politicienii care promit multe și odată ajunși la putere uită de nevoile cetățenilor de rând, uită de implicarea lor pentru rezolvarea problemelor orașului Timișoara. De multe ori, aceste persoane care au ajuns să fie alese s-au îngrijit mai mult de propriile lor cariere și buzunare, decât de interesele celor mulți”, a mai spus Marius Dugulescu.

1 COMENTARIU

  1. Rusinika, orza nu este independent, ci foarte dependent de paraii sifonati pentru Poli si gologanii de la gaborii care au napadit centrul orasului cu palatele lor tiganesti! ESTE AUTORUL MORAL al tuturor potlogariilor din Primarie de pe timpul lui Ciuhandu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.