Inventatorul timișorean Remi Rădulescu, premiat la Geneva pentru „mașina de spălat bani”....

Inventatorul timișorean Remi Rădulescu, premiat la Geneva pentru „mașina de spălat bani”. Ce medalie a obținut

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-386232730">
Inventatorul timișorean Remi Rădulescu
Inventatorul timișorean Remi Rădulescu (dreapta)

O nouă medalie obținută de inventatorul timișorean Remi Rădulescu pentru creațiile sale extrem de utile. De data aceasta, Rădulescu a primit medalia de argint și un premiu special din partea Taiwan-ului la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. Evenimentul a avut loc în perioada 13 – 17 aprilie, iar inventarul timișorean a fost medaliat pentru ultima sa invenție – sistemul de sterilizare a bancnotelor și monedelor, adică un fel de „mașină de spălat bani”.

“Am conceput acest sistem pentru a elimina bacterii, virusuri și alte microorganisme de pe suprafața banilor. Blocul automat comandă aprinderea, stingerea și durata de funcționare a lămpilor UV germicidale cu producere de ozon, în funcție de rezistența microorganismelor la iradiere”, explica Remi Rădulescu.

Luna trecută, inventatorul timișorean Remi Rădulescu s-a întors de la Salonul Internațional de Invenții ProInvest, desfășurat la Cluj-Napoca, cu încă șapte premii pentru șase invenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.