Iubitorii de senzații tari, PROTEST la „Pedalarea de Primăvară” după ce primarul...

Iubitorii de senzații tari, PROTEST la „Pedalarea de Primăvară” după ce primarul Robu a anunțat că lucrările la skatepark sunt blocate FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-163664299">

biciclete 4

Iubitorii de sporturi extreme din Timișoara s-au săturat să li se tot promită că vor avea un skatepark, motiv pentru care, astăzi, și-au arătat nemulțumirea și public. Vă reamintim că, în această săptămână, primarul Nicolae Robu a anunțat că lucrările la skatepark sunt blocate din cauza unor erori de proiectare.

„Înarmați” cu pancarte cu mesaje precum „Vrem skatepark de 8 ani”, „Timișoara, vrem skatepark” sau „Timișoara are nevoie de skatepark”, aproximativ 20 de tineri s-au plimbat pe străzile orașului pe două roți. Nu singuri, ci alături de mii de timișoreni care au participat la „Pedalarea de Primăvară” organizată de „Verde pentru Biciclete”.

Alexandru Țihoi este unul dintre tinerii iubitori de senzații tari nemulțumit că în capitala Banatului nu există un skatepark. „Ne plimbăm cu aceste pancarte pentru că dorim să ne facem simțită prezența. Nu se mai poate. De opt ani ne chinuim, ne tot promit parc în care să ne putem și noi practica sportul, dar degeaba, nu se întâmplă nimic. Au început lucrările, au scos asfaltul vechi, urma să pună altul nou, să facă rampele și dintr-o dată acea firmă spune că nu știe să facă lucrările. Nu am mai auzit așa ceva niciodată. Nu avem în Timișoara un loc special în care să practicăm acest sport, doar pe stradă, alergați de toată lumea”, s-a plâns Alexandru. Tânărul din Timișoara spune că, în total, în oraș sunt sute de iubitori de senzații tari, skateri, bicicliști sau persoane care se dau cu rolele, care și-ar dori să aibă un loc special în care să-și practice hobby-ul, și nu pe stradă.

În ceea ce privește acțiunea „Pedalarea de Primăvară”, aceasta a înregistrat un real succes. Mii de timișoreni de toate vârstele au participat la prima pedalare organizată de „Verde pentru Biciclete” în acest an. Punctul de întâlnire a fost, ca de obicei, platforma Timco de la strada Circumvalațiunii, de unde bicicliștii au plecat pe un traseu de aproximativ 12 kilometri pe străzile Timișoarei. Înainte de pedalare, participanții au primit veste reflectorizante și materiale informative cu privire la siguranța în trafic și au fost strânse semnături pentru ca bicicliștii să aibă, din nou, acces în centrul istoric al Timișoarei.

La finalul pedalării, participanții au fost invitați la un picnic inedit pe malul Begăi, în stil franțuzesc. Tema pedalării a constituit-o conceptul „joie de vivre”, familiar parizienilor.

2 COMENTARII

  1. La un proiect de o asemenea anvergură e normal să apară erori și e și vis à vis de „Louis Țurcanu”…o fi același proiectant…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.