Jandarmii vor patrula, din nou, alături de polițiștii de frontieră. Ce evenimente...

Jandarmii vor patrula, din nou, alături de polițiștii de frontieră. Ce evenimente neprevăzute au avut loc în ultima perioadă

0
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera monitorizare

Odată cu încălzirea vremii, autoritățile române trimit jandarmii să patruleze alături de polițiștii de frontieră, la graniță.

Echipe comune, formate din jandarmi și polițiști de frontieră, patrulează la graniță și în punctele de trecere a frontierei, pe raza județelor Timiș și Caraș-Severin.

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara continuă acţiunile de cooperare cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara şi cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş în vederea dispunerii unor măsuri suplimentare pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat în zona competenţă.


Misiunile se desfăşoară în baza unui plan de cooperare interinstituţională de menţinere şi asigurare a ordinii publice pe zona de frontieră, au caracter temporar şi se desfăşoară pe raza judeţelor Timiş şi Caraş-Severin încă de la sfârşitul anului trecut”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră

În conformitate cu planul comun, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura, în continuare, ordinea şi liniştea publică în punctele de trecere a frontierei de stat şi vor acorda sprijin poliţiştilor de frontieră în funcţie de situaţiile care apar pe timpul executării misiunilor.

În acelaşi context, săptămâna trecută, jandarmii au acordat sprijin pe durata cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni când au depistat 8 străini ce intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde, fiind călăuziţi de un cetăţean sârb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.