Jobul din paradis plătit cu 50.000 de dolari pe an. Vor fi...

Jobul din paradis plătit cu 50.000 de dolari pe an. Vor fi 1.600 de poziții libere

0
DISTRIBUIȚI

honolulu-hawaii

Departamentul de Educaţie al statului Hawaii aproximează că va avea în viitorul apropiat 1.600 de poziţii libere pentru posturile de profesor. Acest lucru se datorează exploziei economice şi pensionării generaţiilor anterioare, conform Business Magazin.

În prezent, potrivit Teaching Degree, un post de profesor, în funcţie de experienţă şi pregătire, este plătit cu sume între 32.000 şi poate ajunge până la 90.000 de dolari.

Oficialii recunosc că recrutarea de pe continent nu este ideală.


Cadrele didactice care vin pentru posturi sunt adesea plasate în şcolile din mediul rural şi se confruntă cu costuri de trai ridicate.

„Hawaii are una dintre cele mai mari rate de rulare a cadrelor didactice”, a spus Corey Rosenlee, preşedinte al Asociaţiei Profesorilor de stat Hawaii. „De multe ori ei spun că nu se pot adapta aici şi se întorc pe continent”, adaugă el.

Departamentul de Educaţie caută profesori în domeniul matematicii şi al ştiinţelor, la nivel de liceu. Pentru a avea acces la unul dintre joburi sunt necesare diploma de Bacalaureat şi un curs special pentru profesori aprobat de statul Hawaii.

În momentul de faţă sunt 400 de locuri vacante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.