EXCLUSIV Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, de la Timişoara, pentru Ponta în scandalul...

EXCLUSIV Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, de la Timişoara, pentru Ponta în scandalul acoperiţilor din guvern

0
DISTRIBUIȚI
klaus iohannis m-am hotarat sa devin prost (3) codruta oprean
Klaus Iohannis, la intrarea în Opera din Timișoara. Foto: Codruța Oprean

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut, astăzi, înainte de a intra la conferința „Diaspora în cercetarea științifică și învățământul superior din România – Diaspora și prietenii săi”
organizată la Timişoara, o primă reacţie la declaraţiile lui Victor Ponta.


Fostul premier a scris la sfârșitul săptămânii trecute pe Facebook: „Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al PSD! Trebuie să țină partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți «ofițerii» acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”. Ulterior a revenit cu o precizare în care specifica: „m-am referit la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern”. Astăzi, fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, că soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiţerul acoperit la care se referea când a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de către acoperiţi.

Întrebat de PRESSALERT.ro cum comentează afirmaţia fostului prim ministru legată de ofiţerii acoperiţi din guvern, Klaus Iohannis a declarat „cred că trebuie să dea nişte lămuriri cine a spus asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.