Lansare de candidaţi cu scaune rupte şi bruiaje tehnologice pentru PNL Timiş....

Lansare de candidaţi cu scaune rupte şi bruiaje tehnologice pentru PNL Timiş. Cum l-a atacat Alin Popoviciu pe Nicolae Robu

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2042583744">
lansare candidati pnl timis locale 2016 (16) nicolae robu vasile blaga
Nicolae Robu și Vasile Blaga, pregătiți de alegeri la lansarea candidaților PNL Timiș. Foto: Adrian Pîclișan

Lansare de candidaţi cu discursuri triumfaliste întrerupte de momente comice pentru PNL Timiş, astăzi, în Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Au fost invitaţi speciali la eveniment Vasile Blaga – copreşedintele PNL, Gheorghe Falcă – primarul Aradului, Marcel Vela – primarului Caransebeşului şi europarlamentarul Cristian Buşoi. Primul le-a vorbit invitaţilor copreşedintele PNL Timiş Dan Popa, care a anunţat că „România are nevoie de competenţă şi decenţă în actul administrativ. (…) Dorim minimum 40 de primării, minimum şapte din cele opt oraşe şi Primăria Timişoara cu majoritate în Consiliul Local”.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a urmat la microfon. „Nu va fi o bătălie uşoară nici în Timiş, mai ales că pretenţiile pe care le avem sunt mari. Aici va trebui şi sunt convins că vom câştiga şi Primăria Timişoarei şi primăriile pe care le avem, dar şi primării în plus şi consiliul judeţean, singuri. Asta e sarcina pentru Timiş”, a spus Blaga.

Despre alegerile din Timişoara acesta a comentat că „Timişoara nu fost niciodată de stânga şi nu va fi nici după 5 iunie. (…) Patru ani de mandat Robu înseamnă un oraş care este pe buzele tuturor. Oraşul florilor. La consiliul judeţean candidăm cu un coleg pe care îl cunosc de foarte mult timp şi care cred eu că va conduce bine judeţul. A ştiut să îşi facă un rost în viaţă Alin şi cred eu că împreună cu echipa de consilieri PNL va aduce judeţul la concurenţă cu celelalte judeţe puternice din partea asta a ţării”.

Mesajul celuilalt copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu, a fost transmis printr-o înregistrare și a stat sub semnul poveştilor despre succesul PNL, marcate de întreruperile cauzate de tehnologie. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a dat asigurări că în anul 2016 nu vor mai avea loc fraudări ale alegerilor şi a cerut ca fiecare candidat să se laude cu ceea ce a făcut în viaţă şi nu cu discursuri scrise de specialişti. „Cetăţenii nu aşteaptă justificări pentru nerealizări, ci așteaptă realizări”, a declarat primarul care şi-a făcut un obicei din a ataca PSD Timiş sau guvenul Ponta pentru toate promisiunile de campanie electorală ratate.

După ce a acuzat PSD de incompetență și intoxicare, Robu a dorit să transmită un mesaj de final, însă vorbele primarului nu au fost auzite de niciunul din miile de oameni prezenți, pentru că scaunul pe care stătea un candidat PNL la primar s-a rupt, stârnind râsetele celor prezenți în sală.

lansare candidati pnl timis 2016

Alin Popoviciu a fost primul vorbitor care a luat microfonul de la pupitru şi a ţinut un discurs de tip „stand-up”, pe un ton specific vechiului PDL. Candidatul PNL a realizat şi un prim atac subtil la adresa primarului Nicolae Robu. „Sunt un om care vă spun că nu deţin adevărul, nu am vrut şi nu vreau să dau lecţii nimănui. Sunt un om care de fiecare dată vrea ca părerile să fie discutate şi sunt convins că dezbaterea lor poate să aducă plusvaloare. Ştiu bine că odată cu popularitatea oamenii te pot judeca, te pot apostrofa, te port jigni”, a spus liberalul.

Popoviciu a promis că în opt ani de mandat de deputat a învăţat cum să mişte lururile pentru ca Bucureştiul să dea bani pentru judeţul Timiş. Drumuri asflatate, o maternitate nouă, sistem de învățământ performant, exploatarea memoriei Revoluției și centura Timișoarei au fost doar câteva din promisiunile pe care Popoviciu le-a făcut membrilor PNL în calitate de candidat.

Lista cu candidaţii PNL pentru primăriile din judeţ la alegerile locale a fost prezentată de viceprimarul Dan Diaconu, care se află momentan în concediu, lăsând Timişoara fără niciun viceprimar după demiterea lui Traian Stoia.

Atmosfera din Sala Olimpia a fost întreţinută de Marcel Vela, care s-a plâns că deşi timişorenii schiază în Caraş Severin, cărăşenii vin aici în weekend la mall. O altă parte a candidaţilor au fost prezentaţi de Vela şi de Marian Vasile, secretarul PNL Timiş, cel care a pierdut în cursa pentru desemnarea candidatului PNL la şefia CJT. Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a anunţat că „atunci când mergi la Bucureşti şi zici că eşti din Timişoara se uită lumea la tine de parcă eşti din Las Vegas”.

4 COMENTARII

  1. Nu vad cum un partid care doreste sa fie numarul 1 la nivel de tara si la nivel de judet, poate sa plece la drum cu niste nulitati asemenea domnului urangutan Tomita Dragan(probabil sub greutatea lui nesimtita s-a rupt si scaunul), care in afara a-si pierde toti bani la jocurile de noroc, de a minti si de a adormi beat in fiecare seara, nu a facut nimic in viata. Cu asemenea specimene, pentru ca, probabil nu e singurul de acest gen dintre candidati, dar cu siguranta e cel mai incapabil si de un cretinism care nu are masura, PNL Timis va avea mult de suferit pe termen lung, isi va pierde din simpatizanti si probabil se va dezintegra, asemeni PDL-ului. In fapt, daca stau bine sa ma gandesc, nu mai exista PNL, exista doar PDL imbracat in hainele PNL-ului.

  2. Comunistii de Robu si Popa au nesimtire la Timisoara sa faca democratie? Morti din 89 au murit deageaba. Toti hoti gen Robu, Popa, ostaficiuc, sarbu,borza, bojin,poenaru….o generatie de care nu mai scapam niciodata. Cum sa mearga bine societatii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.