Clădirea fostului Liceu de Arte din Timișoara, scoasă la vânzare pe un...

Clădirea fostului Liceu de Arte din Timișoara, scoasă la vânzare pe un site de imobiliare. Vezi ce suprafață are proprietatea

0
DISTRIBUIȚI
Liceu de Arte din Timisoara scos la vanzare pe internet
Fostul Liceu de Arte din Timisoara scos la vanzare pe internet

Ofertă imobiliară unică în centrul Timişoarei. Clădirea fostului Liceu de Arte este scoasă la vânzare de o agenţie imobiliară.

„Această zonă ultracentrală găzduiește multe obiective importante ale orașului, precum centre bancare, unități comerciale și clădiri rezidențiale. Ambele străzi, Bd. Mihai Eminescu și Bd. C.D. Loga, se intersectează cu trei din arterele centrale principale, și anume Strada 20 Decembrie 1989, Bd. Michelangelo și Bd. I.C. Brătianu; drept urmare, proprietățile analizate pot fi accesate cu ușurință de pe străzile mai sus menționate. Expunerea și vizibilitatea sunt foarte bune datorită fațadelor de la Bd.


Mihai Eminescu și Bd. C.D. Loga precum și a înălțimii clădirilor în comparație cu proprietățile vecine. Propritetățile analizate sunt aflate în centrul orașului, la 200 m est de Piața Victoriei, care este considerată cea mai centrală zonă a Timișoarei și 200 m nord-vest de Parcul Rozelor, iar în imediata apropiere sunt Parcul Justiției și Primăria. Suprafața totală a terenului este de aproximativ 8.437 mp. CUT din PUG-ul actual este maxim 2,5. CUT posibil în PUG-ul viitor este maxim 3,5-4,0”, scrie în oferta postată pe site-ul agenţiei imobiliare.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că primarul Nicolae Robu şi-a asumat, prin semnătura sa, în numele municipiului Timişoara, că va sprijini declasificarea mai multor clădiri istorice din centrul vechi, demolarea acestora şi, ulterior, aprobarea unor construcţii ale căror indicatori depăşesc limitele maxime legale. Documentul, botezat „contract de parteneriat”, a fost semnat, în 4 noiembrie 2013, de Robu cu Fundaţia Caritatea, reprezentată de Samuel Iszak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.