Lovitură de proporţii a poliţiştilor de frontieră la graniţa româno-sârbă. Ce au...

Lovitură de proporţii a poliţiştilor de frontieră la graniţa româno-sârbă. Ce au găsit într-un TIR care intra în România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
tigari contrabanda marble
Ţigările de contrabandă, descoperite de poliţiştii de frontieră în camionul sârbesc

Poliţiştii de frontieră au făcut una dintre cele mai importante descoperiri din acest an de la graniţa româno – sârbă. Ieri, la ora 14,30 în vama de la Porţile de Fier I, sârbul M. Miloş, în vârstă de 36 de ani s-a prezentat  pentru a intra în România, cu un autocamion  marca Scania.


Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, detergent de vase din Serbia pentru o societate comercială din Bucureşti.

„Acţionând în baza unor informaţii existente la nivelul P.T.F. Porţile de Fier I, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat au fost găsite, ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul vamal, în pereţii dubli ai semiremorcii, dar şi în cabina camionului, cantitatea de 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal mărcile Marble şi Ashima.La cercetări, şoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările în Bucureşti”, se arată în comunicatul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Ţigările în valoare de 300.000 lei au fost confiscate de vameşi, iar camionul indisponibilizat.  Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a cetăţeanului sârb M. Miloş pentru contrabandă, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.