Luptă GREA pentru BC Timba în tentativa de a reveni rapid în...

Luptă GREA pentru BC Timba în tentativa de a reveni rapid în Liga Națională. ”Urșii” primesc în weekend replica unei rivale la promovare

0
DISTRIBUIȚI

11143444_1069631713080074_2930681875698648982_o

Cinci echipe se bat pe patru locuri în Grupa I de promovare din Liga I la baschet. BC Timba Timișoara se numără printre pretendentele la un loc pe prima scenă, dar nu are parte de un parcurs lejer. ”Urșii” au cedat pe terenul Științei București în ultimul joc și au mare nevoie de o victorie duminică, când întâlnesc liderul la zi, Olimpic Baia Mare, pe teren propriu.

După șase jocuri într-o grupă de șase, dar dintre care ultima clasată – Cuza Sport Brăila nu mai contează, Timba Timișoara se află pe locul 4, cu trei succes, dar și cu trei înfrângeri, toate afară. Bănățenii au nevoie neapărat de victorii în următoarele jocuri, în condițiile în care a 5-a clasată, Știința, a egalat-o la puncte după duelul din weekend-ul trecut.


La meciul disputat în Arena de Baschet din capitală nu a putut face deplasarea nici antrenorul galben-negrilor, răcit. Duminică, în Sala ”Constantin Jude”, elevii lui Bogdan Murărescu dau piept cu Olimpic Baia Mare, lider care are doar un punct mai mult în Grupa I a Ligii I.

”E important acest meci pentru că sunt cinci echipe care au rezultate aproximativ asemănătoare. Trebuie să câștigăm toate meciurile de acasă și atunci vom accede în grupa finală. Mai avem trei partide acasă din patru, cu Baia Mare, Ploiești și Brăila. A fost o fază cu oscilații. Am pierdut prea multe meciuri. La diferențe mici, așa cum am făcut-o la Baia Mare în tur, de neînțeles cum am pierdut la Ploiești și acum, la București, am avut destul absențe, nu am putut miza pe Pătru și Kovacevic”, a declarat Bogdan Murărescu pentru PRESSALERT.ro. ”Urșii” au și pierdut de tot un jucător, americanul James Johnson părăsind subit echipa la începutul primăverii, fără a anunțat conducerea echipei de intențiile sale.

Primele patru clasate din Grupa I de promovare vor accede la turneul final, care va avea loc în perioada 5-8 iunie, într-o locație ce va fi anunțată între timp. Cele patru grupări se vor duela tot între ele pentru primele două poziții, singurele care asigură promovarea în LNB.

Partida BC Timba Timișoara – CSU Olimpic Baia Mare se dispută duminică, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.