Un nou miting de solidaritate cu familia Bodnariu, la Timișoara FOTO

Un nou miting de solidaritate cu familia Bodnariu, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1083992959">
protest prefectura norvegia familie (5) miting de solidaritate cu familia Bodnariu
Miting de solidaritate cu familia Bodnariu, la Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan

Un nou miting de solidaritate cu familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de către sistemul de protecție socială din Norvegia, a fost organizat, astăzi, la Timișoara, în fața Prefecturii Timiș. Sutelor de manifestanți creștini care consideră că cei mici au fost luați în mod abuziv de statul norvegian au venit pregătiți cu pancarte, din mai multe județe din vestul țării.

Mitingul de susținere al familiei Bodnariu a fost organizat simultan, în 20 de țări din întreaga lume, astăzi, între orele 11.00 și 12.00. La Timișoara, acțiunea de protest a fost una pașnică, manifestanții nu au strigat nimic, doar au ascultat mai multe discursuri, iar la final au rostit rugăciunea „Tatăl Nostru”.

„Ne-am adunat pentru a protesta pașnic împotriva abuzurilor comise de Barnevernet, Serviciul de Protecție a Copiilor din Norvegia. Norvegia, este timpul să faci ce trebuie: nu mai răpi copii! Acționează cu adevărat în interesul copiilor și nu-i mai confisca de la părinții lor biologici”, a spus Samy Tuțac, unul dintre organizatorii mitingului din fața Prefecturii Timiș.

De asemenea, un pastor a ținut să precizeze că acțiunea de protest este și una față de familiile formate din „două femei sau doi bărbați, care nu vor reprezenta niciodată o familie. Acum se promovează familia modernă, cu tendințe homosexuale, în care nu există putința de a rodi copii pe cale naturală”.

Acest miting de solidaritate cu familia Bodnariu s-a terminat cu un concert de fanfară, a fost organizat de mai multe biserici și organizații creștine din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.