Moarte suspectă: cadavrul unui bărbat a fost găsit în Mureș. Ce au...

Moarte suspectă: cadavrul unui bărbat a fost găsit în Mureș. Ce au constatat polițiștii

1
DISTRIBUIȚI

criminalisti

Un trup neînsuflețit care plutea pe râul Mureș, prins între crengile unei salcii a atras, aseară, atenția unui arădean care se plimba pe malul apei, acesta sunând imediat la 112.

Echipajele de urgență au ajuns la fața locului, iar pompierii au scos cadavrul, care fusese luat de curent, din apă.


Conform specialarad.ro, anchetatorii au examinat corpul imediat după ce a fost scos din apă, primele concluzii fiind că decesul a survenit acum aproximativ 2-3 săptămâni, criminalistul observând o plagă în zona gâtului și unele lovituri la cap. Un verdict în ceea ce privește cauza morții va putea fi dat, însă, abia mâine, după efectuarea necropsiei.

Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, astfel că nu i se cunoaște identitatea. Vârsta bărbatului a fost estimată va fiind între 40 și 50 de ani.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Fiecare familie de roman are cel putin un membru ucis de tziganii unguri din Ardeal, chiar daca nu dovediti, martori care se tem sa depuna marturie exista intotdeauna. Pacat ca romanii din Ardeal asteapta sa le rezolve cineva problemele si nu se unesc ei sa-i disciplineze cu ciocanul/toporul/coctailul Molotov, etc. Trebuie doar s-anceapa ceva, s-arate ca vor si au nevoie de un pic de ajutor, si vor primi inzecit de la fratii lor de peste munti, daca vor si idei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.