Muzica din Timişoara, pe coloana sonoră a unui thriller britanic. The Different...

Muzica din Timişoara, pe coloana sonoră a unui thriller britanic. The Different Class susţine un concert extraordinar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

thedifferentclass

Formaţia timişoreană The Different Class are o compoziţie care a fost inclusă în coloana sonoră a filmului britanic The Antwerp Dolls, melodia „Drop Of Rock” făcând parte din pelicula regizată de Jack L. Reid.

Muzica The Different Class este un rock ce conține influențe din diverse genuri muzicale precum blues/funk/stoner/psychedelic, un melanj pe care băieții l-au botezat Groove Rock. Trupa își propune să aducă un sunet instrumental nou în mediul tot mai electronic al muzicii din prezent.


Sound-ul trupei se bazează pe Groove și pe experimentarea live, transformând fiecare concert într-o trăire diferită, unică.

„Numele a apărut aproape la fel de neaşteptat ca formaţia. Încercam să găsim un common-ground între noi, care se pare că nu exista, la acea vreme, cel puţin la suprafaţăa. Fiecare avea alt film, dar basistul de la vremea respectivă a văzut pe bluza mea o emblemă, ce spunea The Different Class. Am zis că, probabil, singurul punct comun între noi e că fiecare e într-o lume diferită. The Different Class înseamnă, pentru noi, dărâmarea barierelor sociale; mai mult decât atăt, nu credem în existenţa lor (a barierelor) decât la nivel de iluzie. Am prefera să fie spartă piramida şi să trăim toţi ca indivizi, dar asta nu înseamnă separat sau în conflict, ci, dimpotrivă, cu acces la o conştiinţă colectivă“, spune solistul trupei Cris Paul, într-un interviu acordat de membrii trupei pentru concursul Global Battle Of The Bands.

Alături de Cris Paul, din trupă mai fac parte Sean Scorobete (bas) şi David Rogojan (tobe). Trupa din Dumbrăviţa va susţine un recital vineri 22 aprilie, de la ora 19.00, la D’Arc pe Mal, concert care deschide sesiunea de evenimente din această locaţie pentru vara 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.