O nouă demisie în ALDE Timiş. Cine a părăsit un post de...

O nouă demisie în ALDE Timiş. Cine a părăsit un post de conducere pentru că a refuzat să îi facă campanie electorală lui Ilarie Bordeiaşu

1
DISTRIBUIȚI

miroslav stanici

Un nou scandal a izbucnit recent în ALDE Timiş. Acum circa o săptămână, copreşedintele filialei judeţene, senatorul Petru Ehegartner, a demisionat de la conducerea ALDE Timiş pe motiv că pe la spatele lui ar fi fost făcute jocuri pentru desemnarea unor candidaţi. Vinovaţi de plecarea lui Ehegartner s-ar fi făcut consilierul judeţean Traian Stancu şi secretarul ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Ulterior demisiei lui Ehegartner, Ilarie Bordeiaşu a fost desemnat candidat al ALDE la Primăria Timişoara, însă nominalizarea a durat o zi, fiind ulterior dezminţită de departamentul de comunicare al partidului.


La finalul acestei săptămâni, Bordeiaşu a fost din nou nominalizat şi votat ca şi candidat de conducerea ALDE Timiş.

De data aceasta, însă, organizaţia de tineret a filialei municipale a ALDE a refuzat să îl susţină pe Bordeiaşu. Mai mult, în urma discuţiilor cu membrii ALDE, preşedintele organizaţiei municipale de tineret, Miroslav Stanici a demisionat. „Organizaţia de tineret ALDE Timişoara a votat în biroul politic o decizie conform căreia nu va face campanie pentru candidatul Ilarie Bordeiaşu. Această decizie a fost transmisă către Biroul Politic Municipal şi către Biroul Politic Judeţean împreună cu demisia preşedintelui Miroslav Stanici şi cu retragerea tinerilor de pe listele de candidaţi la Consiliul Local Timişoara. E o decizie luată împreună cu colegii mei, ca să nu influenţez votul, am votat ultimul, însă le împărtăşesc total opinia. Asta-i viaţa, o vom lua de la capăt cândva, dar campania aceasta apelăm şi noi la popcorn”, ne-a declarat Stanici.

1 COMENTARIU

  1. Bravo Miro! Esti un adevarat liberal!! Nu aveai ce cauta acolo cu niste agramati, cu facultati facute pe hartie, niste semianalfabeti! Iar pe bordehhasu asta NU l-au votat nici inginerii sai din Politehnica! Nu il vor vota nici timisoreniiii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.