PERICOL în centrul Timișoarei: cade tencuiala de pe un liceu în care...

PERICOL în centrul Timișoarei: cade tencuiala de pe un liceu în care învață sute de elevi

0
DISTRIBUIȚI
tencuiala colegiul ic bratianu Pericol în centrul Timișoarei
Pericol în centrul Timișoarei

Pericol în centrul Timișoarei: aveți mare grijă atunci când vă plimbați prin zona Cetate, pentru că încep să cadă tot mai multe bucăți din fațadele clădirilor vechi din capitala Banatului care nu au mai fost reabilitate de ani întregi.

Ieri s-ar fi putut întâmpla o adevărată tragedie dacă cineva ar fi mers chiar pe lângă clădirea Colegiului Tehnic „I. C. Brătianu” în momentul în care mai multe bucăți din fațadă au căzut. Imediat, polițiștii locali au asigurat porțiunea de trotuar pe care au ajuns bucățile de tencuială cu o bandă pe care scrie „Stop! Poliția Locală! Atenție! Pericol de accidentare”.

La Colegiul Tehnic „I.


C. Brătianu” din Timișoara învață peste 500 de elevi, într-o clădire care arată jalnic. De asemenea, și de pe fațada unui alt liceu din centrul Timișoarei cad bucăți din tencuială. Este vorba de Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”. Deocamdată, nu se știe când are de gând Primăria Timișoara să reabiliteze cele două școli, astfel că atât trecătorii, cât și elevii și profesorii sunt puși într-un real pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.