Petre Grigoraș, mulțumit cu egalul din Copou. Ce spune despre continuarea luptei...

Petre Grigoraș, mulțumit cu egalul din Copou. Ce spune despre continuarea luptei pentru supraviețuire cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

acs poli petrolul (121)

Tehnicianul lui ACS Poli Timișoara era per total mulțumit de rezultatul de 0-0 obținut la Iași. Petre Grigoraș consideră că eșecul ar fi fost dezastruos în condițiile superiorității numerice din finalul întâlnirii, dar spune că e satisfăcător că elevii săi au legat două rezultate pozitive după o perioadă neagră.

”Un punct e bun acum. Că după mult timp am reușit să legăm două rezultate pozitive. Mă bucur că am reușit un rezultat de egalitate la Iași, cu o echipă foarte grea.


Sunt două echipe cu stări foarte diferite, sunt aproape de o premieră pentru fotbalul ieșean. Noi suntem într-o situație deloc liniștită, dar trebuie să sperăm până în ultima clipă. Asta le transmit și la băieți. A fsot un meci echilibrat. Chiar dacă am avut superioritate numerică 20 și ceva de minute. Acele mingi în careu ne-a creat puțină panică. Știam că au jucători periculoși la loviturile de cap. Ar fi fost un dezastru să ne bată în inferioritate numerică. Și noi ne-am creat situații, din păcate nu am reușit, o victorie ne-ar fi adus între celelalte trei echipe. Sperăm la o victorie în runda următoare”, a declarat Petre Grigoraș pentru Digi Sport.

De partea cealaltă Nicolo Napoli a părut obișnuit cu remizele în duelurile cu bănățenii. ”A fost un meci de luptă… În repriza a doua am avut câteva mingi în fața porții. E un punct bun. Ținând cont că am fost și în inferioritate. Mergem înainte”, a spus antrenorul Iașiului pentru aceeași sursă. CSMS e pe primul loc în clasamentul play out.

ACS Poli o învinsese în runda trecută cu 2-1 pe Voluntari, dar a rămas pe 13, la două puncte în spatele Concordiei și Botoșaniului. Sâmbătă, timișorenii primesc chiar replica echipei din Chiajna, în prima rundă din returul fazei a doua a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.