Petrecere de încălzire pentru festivalul JEMF, cu Miss Kittin şi Melanie Ribbe

Petrecere de încălzire pentru festivalul JEMF, cu Miss Kittin şi Melanie Ribbe

0
DISTRIBUIȚI

miss kitiin

Amatorii de muzică electronică din Timişoara au parte de un eveniment deosebit, o petrecere care o va aduce în premieră în Timişoara pe Miss Kitin și care va avea loc sâmbătă 9 aprilie, în parcarea Iulius Mall.

Evenimentul este organizat de BlackOut şi reprezintă o încălzire pentru festivalul JEMF, care va avea loc în perioada 20 – 22 mai la Jimbolia, un festival cu un line-up de peste 70 de artişti naţionali şi internaţionali, cu trei scene indoor şi peste 48 de ore de muzică non-stop.


Caroline Hervé, cunoscută graţie numelui de scenă Miss Kitin este considerată o vedetă a scenei electronice franceze, devenind cunoscută în 1998 cu piesa 1982 şi Frank Sinatra, aceasta din urmă fiind realizată alături de The Hacker. De-a lungul anilor, artista a colaborat cu o serie de alte nume ca Chicks On Speed, Felix Da Housecat sau Golden Boy. O dată cu Miss Kittin, în premieră în România vine şi Melanie Ribbe – colega de agenţie a lui Dubfire şi Reboot. Binecunoscutul Luca M, membrul AlongSide Artists va reprezenta sexul masculin, iar Tania, tânara senzaţie a Bucureştiului va fi prezentă şi ea cu sound-uri minimal de excepţie.

„Pentru ca reţeta să fie completă şi să ne putem bucura pe deplin de acest party, la cumpărarea unui abonament JEMF de 59 lei, se primeşte în mod gratuit o invitaţie dublă la acest eveniment“, anunţă organizatorii. Petrecerea numită PREparing for JEMF va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 23.00, iar biletele costă 25 lei în avans, 30 lei înainte de miezul nopţii şi 40 lei după, cei care optează pentru bilete VIP urmând să achite 50 lei la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.