Piața Libertății, luată cu asalt de militari, care i-au învățat pe timișoreni...

Piața Libertății, luată cu asalt de militari, care i-au învățat pe timișoreni cum să țină în mână o armă automată FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1692391881">

ziua fortelor terestre

Zeci de militari au luat cu asalt, astăzi, Piața Libertății din Timișoara. Pe muzică de fanfară, soldații i-au învățat pe timișorenii de toate vârstele cum se ține o mitralieră în mână, le-au prezentat tancuri sau taburi în miniatură, iar pe cei tineri i-au încurajat să le devină colegi.

Centrul orașului s-a umplut de militari care s-au decis să organizeze o serie de acțiuni pentru a marca Ziua Forțelor Terestre, al căror patron spiritual creștinesc este Sf. Gheorghe. Aceasta s-a sărbătorit cu o zi înainte pentru ca și elevii să se poată bucura de activitățile organizate în Piața Libertății, mai ales că astăzi se încheie programul „Școala Altfel”.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre, în Piața Libertății a avut loc și o festivitate de premiere pentru o serie de concursuri sportive organizate în cadrul Brigăzii 18 Infanterie Banat. Nu au lipsit de la eveniment un atelier al cercetașilor militari, dar și exerciții demonstrative de mânuire a armamentului din dotare, spre deliciul prichindeilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.