Piedone şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că...

Piedone şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că se retrage din politică

0
DISTRIBUIȚI

cristian popescu piedone

Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, pe Facebook, că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din Colectiv, el fiind urmărit penal.

Piedone a precizat că va candida ca independent. „Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost uşor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4.


Singurii care au fost prezenţi alături de mine au fost copiii mei: Ana şi Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie şi mi-a dat curajul de a merge mai departe” a scris, pe Facebook,Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din funcţia de primar al Sectorului 4 în contextul protestelor de la sfârşitul anului trecut, declanşate după tragedia din clubul Colectiv.

Piedone mai susţine că a trecut printr-o perioadă tulbure.”Ca un bun creştin ortodox, îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că în toată această perioada am întâlnit pe stradă, în parc, în magazine, oameni care mi-au amintit ce reprezint pentru ei. Vă sunt recunoscător vouă pentru că, atunci când ne-am întâlnit, ori în mesajele pe care mi le-aţi trimis chiar aici, pe facebook, mi-aţi spus că mă apreciaţi pentru ce am făcut în sectorul nostru. Dar mi-aţi spus şi ceva care m-a durut: m-aţi întrebat de ce nu mai fac nimic pentru voi, de ce v-am părăsit?”, a mai scris acesta.

Fostul primar al sectorului 4 a mai spus că aşteaptă ca justiţia să se pronunţe în cazul său şi că este dreptul constituţional al oricărui cetăţean că candideze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.