Imagini SPECTACULOASE, din aer, cu Poiana Mărului, „Mica Elveție” din Banatul Montan...

Imagini SPECTACULOASE, din aer, cu Poiana Mărului, „Mica Elveție” din Banatul Montan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
poiana mărului
Lacul de acumulare Poiana Mărului

Una dintre frumusețile naturale ale Banatului Montan pe care turiștii nu trebuie să o rateze este Poiana Mărului. Stațiunea din județul Caraș-Severin este una dintre bijuteriile montane ale Banatului, așezată într-un amfiteatru natural sub formă de potcoavă. Pentru că aici pot fi admirate peisaje de vis, incredibil de frumoase, localnicii au numit Poiana Mărului „Mica Elveție”. Mai mult, în pădurile din zonă se întâlnește un fenomen special: întinerirea prin aeroionizare negativă și aerosoli naturali.

În urmă cu câteva zile, administratorii paginii de Facebook Munții Banatului au publicat o serie de imagini de-a dreptul spectaculoase în Poiana Mărului, realizate din aer. Fotografiile au devenit, în scurt timp, virale, fiind distribuite pe rețeaua de socializare de sute de ori. În imagini poate fi admirat barajul și Lacul de acumulare „Poiana Mărului”, înconjurate de păduri, iar în fundal se văd Munții Țarcu, care încă mai sunt acoperiți de zăpadă.

poiana marului

Lacul de acumulare „Poiana Mărului” este amplasat pe râul Bistra Mărului, la o distanţă de aproximativ 25 de kilometri de localitatea Oţelul Roşu, într-un decor pitoresc minunat.


Potrivit cercetătorilor francezi, aerul din Poiana Mărului este mai curat chiar şi decât cel din zona Cascadei Niagara. Asta pentru că ionizarea este de zece ori mai mare, fiind benefică pentru sănătate şi prevenind apariţia anumitor boli.

Foto: Munții Banatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.