Bodyguarzii care au călcat pe cap doi polițiști din Timişoara în club,...

Bodyguarzii care au călcat pe cap doi polițiști din Timişoara în club, CONDAMNAŢI la închisoare cu executare. Vezi momentul atacului VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

politist batuti

Bodyguarzii care au călcat pe cap doi poliţişti în clubul Molly Malone au fost, ieri, condamnaţi la închisoare cu executare de Judecătoria Timişoara. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 9/10 februarie 2013 și a fost surprins de camerele de supraveghere din club. Acestea au arătat că, imediat ce a intrat în club, în subcomisarul Claudiu Iureș a fost împins de către unul dintre bodyguarzii clubului inspectorul Dan Bulgaru de la Biroul de Investigaţii Criminale. Iureş nu a apucat decât să ridice mâinile şi a fost împins de una dintre “gorile” spre ieşire. Deşi nu dă semne că ar vrea să riposteze, ofiţerul a fost prins de gât din spate şi trântit la pământ, de acelaşi tratament beneficiind şi celălalt poliţist.


Cel puţin câte un agent de pază a stat cu genunchiul pe gâtul fiecăruia dintre poliţişti. Pe imagini s-a văzut cum una dintre “gorile” face drumuri între cei doi şi le-a împărţit cu generozitate picioare-n cap şi pumni în plex.

Giosu Pavel Gabriel, Giura Radu Dorel, și Rusandra Andrei Pavel, ultimii doi fiind în timpul orelor de program, au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în iunie 2014. Judecătoria Timişoara. Pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă, Giura a fost condamnat la trei ani şi zece luni închisoare cu executare. Giosu a primit o pedeapsă de un an, şase luni şi 20 zile închisoare pentru complicitate la purtare abuzivă, lipsire de libertate  în mod ilegal. În cazul lui Rusandra Andrei Pavel, acesta a fost găsit vinovat de săvârşirea a câte două infracţiuni de purtare abuzivă, lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat la  un an, nouă luni închisoare şi zece zile închisoare, cu executare în regim de detenţie. De asemenea, cei trei bodyguarzi în solidar cu firma unde era angajaţi, S.P.I. Security SRL, trebuie să le plătească celor doi poliţişti 4000 euro, câte 2000 euro pentru fiecare, reprezentând despăgubiri morale. Sentinţa nu este definitivă putând fi făcut apel.

5 COMENTARII

  1. NA GIOSULE BĂGAȚI AI xULA IN NEVASTA TA AIA PE CARE TI O xxTEA SIFONUL ALA DE DASCALESCU TOVARĂȘUL TAU TE DUCI LA PUSCARIE TU NU BĂIEȚII LA CARE AI VRUT SA LE FACI MANEVRA CINT TE AI INTILNIT CU EI CU TEHNICA PE TINE SIFON JEGOS

  2. Aoleuuu,pai ce-ai facut mă nene mă…vă duceți la facultate pe barosaneala așa cum imi place mie…vangura de sclerozei si papițoi. Incet da sigur veniți napoi mai fetițe decât va duceți.Va pup fetelor.Bodygarzii sulii..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.