Preşedintele interimar al ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu: „Erau prea numeroși cei care...

Preşedintele interimar al ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu: „Erau prea numeroși cei care doreau să preia filiala”

0
DISTRIBUIȚI
ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu
Noul președinte al ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu

Noul preşedinte al ALDE Timiş, Teodor Meleşcanu, fost şef SIE, a susţinut astăzi prima sa conferinţă de presă în calitatea sa de succesor al senatorului demisionar Petru Ehegartner. „Vreau să dau câteva explicații scurte despre numirea mea. Din păcate, în filială au apărut și opinii divergente, iar în aceste condiții am fost numit cu un mandat simplu și clar: acela de a asigura prezentarea listelor pentru alegerile locale și mobilizarea tuturor membrilor ALDE, indiferent de opiniile sau problemele pe care le-au avut, angrenarea lor în campania electorală, astfel încât partidul nostru să obțină un scor care să-l dea și la Timiș ca fiind cea de-a treia forță politică din județ și noi sperăm chiar din țară”, a spus Meleşcanu.

Fostul şef SIE nu a dorit să facă vreun comentariu legat de motivele plecării senatorului Petru Ehegartner din fruntea ALDE Timiş, însă a precizat că motivul numiri sale a fost unul legat de aplanarea conflictelor din organizaţie.„Fără îndoială că existau o mulțime de oameni care ar fi putut să preia filiala, chiar una dintre probleme a fost că erau prea numeroși cei care doreau să preia filiala.


Tocmai de aceea, domnul senator, care era președintele în funcție, a venit la București pentru consultări și s-a decis că cea mai bună soluție ar fi un interimat în această perioadă în care activitatea partidului trebuie să se concentreze pe pregătirea și pe câștigarea alegerilor locale. După încheierea acestora se va face o evaluare și în funcție de rezultate se va alege un președinte. Eu am fost ales nu pentru că vin din Arad, nu s-a vrut o umilire a Timișoarei, ci pentru că sunt neutru în ceea ce privește disputele din cadrul organizației. (…) Oricum, nu vreau să mă eternizez în această funcție”, a conchis Meleşcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.