PRESSALERT.ro, singura publicație din afara Bucureștiului în topul celor mai citate site-uri

PRESSALERT.ro, singura publicație din afara Bucureștiului în topul celor mai citate site-uri

0
DISTRIBUIȚI

Top citari site-uri

Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, PRESSALERT.ro rămâne în topul celor mai citate site-uri din țară în presa tipărită, fiind singura publicație online din afara capitalei inclusă în acest clasament.

„Sunt extrem de bucuros că am reușit să rămânem în topul celor mai citate site-uri din România. Acest clasament confirmă faptul că echipa PRESSALERT.ro este una dintre cele mai puternice din România și că, dincolo de declarațiile unora sau altora, contează profesionalismul.


Rezultatul nu este decât efortul zi-lumină al unei echipe care rămâne fidelă crezului că informația obiectivă și extrem de exactă este cea care face diferența în jungla media din România. Este cu atât mai mai important cu cât suntem singurul site din afara Bucureștiului prezent în acest top și singura publicație independentă. Când reușești să te lupți cu publicații online care au în spate trusturi de presă și învingi, este cel mai bun semn că facem ceea ce trebuie. Mulțumesc echipei și tuturor cititorilor, fără de care nu am fi reușit să mergem înainte pe drumul nostru. Continuăm”, a spus Dragoș Boța, redactor-șef PRESSALERT.ro.

Studiul „Cele mai citate produse media din Romania”, realizat de mediaTRUST și publicat de paginademedia.ro oferă informaţii cu privire la numărul citărilor unor produse în media (print), fără a include şi agenţiile de presă. Cercetarea a fost realizată în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2016.

Analiza include toate materialele din presa tipărită care au citat diferite media (publicaţii print, online, radio şi TV). Raportul include publicaţii care fac referire la articole, comentarii și declaraţii ce au apărut în diferite media, cu condiţia ca acestea să nu fie review-uri sau reprintări din alte media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.