Primăria Nădlac, percheziţionată de poliţişti şi trupele speciale. Ce caută anchetatorii UPDATE...

Primăria Nădlac, percheziţionată de poliţişti şi trupele speciale. Ce caută anchetatorii UPDATE 2 Primarul a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI
mascati politia 111 primăria nădlac
Percheziții la Primăria Nădlac.


Foto: Arhivă

Primăria Nădlac din judeţul Arad este, la această oră, percheziţionată. Poliţişti din cadrul Poliţiei din localitate însoţiţi de cei din Serviciul pentru Acţiuni Speciale au descins în baza unui mandat emis de un judecător şi ridică o serie de documente. Deocamdată autorităţile nu au făcut publice alte detalii.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, primarul PNL din Nădlac, Vasile Ciceac, în vârstă de 64 de ani, este acuzat de abuz în serviciu, tăiere ileaglă de arbori și furt de material lemnos. Mai exact, între septembrie 2015 și martie 2016, acesta a instigat la tăierea a peste 80 de arbori dintr-un parc din localitate și a vândut copacii tăiați fără să aibă o hotărâre de consiliul local în acest sens. Prejudiciul estimat este de peste 60.000 de lei.

UPDATE 2 Primarul din Nădlac a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.