Primarul Nicolae Robu NEAGĂ anunţul DNA legat de verificarea finanţării ACS Poli....

Primarul Nicolae Robu NEAGĂ anunţul DNA legat de verificarea finanţării ACS Poli. Vezi cum se apără

0
DISTRIBUIȚI

robu dna1

Un subiect de precampanie electorală fabricat în presă, asta consideră primarul Timişoare Nicolae Robu că este ultima bombă legată de finanţarea ACS Poli, respectiv dezvăluirea făcută, aseară, la PRESSALERT LIVE că subiectul va fi anchetat de DNA. După ce în rechizitoriul dosarului privind finanţarea Politehnica Timişoara patronată de Marian Iancu s-a arătat că banii au fost daţi ilegal şi că metoda a continuat şi în cazul ACS Poli, urmând a se verifica legalitatea finanţării noii echipe, Robu a declarat că „nu e adevărat, eu am citit ce a apărut în presă.


E vorba de o continuare a finanțării. Nu s-a continuat finanțarea, cineva a interpretat. Nu s-a continuat nicio finanțare, este vorba despre o cu totul altă structură care nu are nicio are legătură cu acea societate comercială și nici cu rechizitoriul de acolo”.

Despre raportul Curții de Conturi care a arătat că finanțarea ACS Poli și a echipelor de handbal, baschet și rugby este ilegală, act contestat de Primăria Timișoara în instanță, Robu a comentat că „noi suntem în instanță. Până una alta, nimeni nu a stabilit că ar fi ilegal ce se face la ACS Poli, pentru că ce s-a făcut aici s-a făcut la baschet din 2010 și nimeni nu a spus că ar fi ilegal, respectiv se mai face și la handbal și la rugby și se mai face în sute de locuri din țară și nimeni nu a spus că ar fi ilegal. A spus o individă de la Curtea de Conturi împreună cu alți oameni cu care a exercitat o misiune politică pe acolo și acum suntem în instanță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.