PSD Timiș, ATAC la liderul plecat la UNPR : “Nimeni nu...

PSD Timiș, ATAC la liderul plecat la UNPR : “Nimeni nu l-a exclus pe Titu Bojin din PSD Timiș, el s-a autoexclus moral și politic”

6
DISTRIBUIȚI

bojin grindeanu tsd timis

Decizia lui Titu Bojin de a candida din partea UNPR Timiş pentru şefia CJT a stârnit o reacţie dură în rândul social-democraţilor timişeni, colegi de partid cu el, până ieri.


„Titu Bojin a demonstrat că nu se ridică la nivelul unei organizații politice solide și performante, așa cum e PSD Timiș. Niciodată liderii PSD nu au părăsit și nici nu au trădat partidul, acceptând deciziile forurilor statutare. Lista candidaților PSD Timiș pentru Consiliul Județean a fost votată în unanimitate și se bucură de susținerea structurilor teritoriale, a primarilor, a consilierilor noștri și cu siguranță a simpatizanților, a oamenilor care ne-au votat mereu”, au transmis aceştia prin intermediul unui comunicat de presă.

Mai mult, aceștia l-au acuzat pe Bojin că a devenit un traseist politic și că „a pus interesul personal mai presus de cel al partidului. Ultima încercare a lui Titu Bojin de azi, când a transmis presei o informație falsă și anume că nu mai face parte din PSD ca urmare a excluderii sale din organizația Remetea Mare, demonstrează, fără echivoc, cât de mult s-a îndepărtat de valorile social-democrate și de oamenii care l-au susținut pentru a ocupa poziții cheie în acest județ. Nimeni nu l-a exclus pe Titu Bojin din PSD Timiș, el s-a autoexclus moral și politic”.

6 COMENTARII

  1. dar de pe liste cine l-a exclus ? Pe Dragnea condamnatul cine il exclude ? In afara de Zgonea voi cei din PSD sunteti niste supusi ai lui Dragnea ,fricosi,lasi si oportunisti.

    • Problemele care le are Bojin sunt mult mai grave decat cele ale lui Dragnea. Cauta putin pe google si informeaza-te si abia apoi comenteaza.

  2. Bojin este tipul omului avid dupa putere, asta il intereseaza..putere si atat…tot timpul si-a pus interesele inaintea politicii. Ce a facu in ultimii ani?raspunsul este NIMIC!!!

  3. Titu Bojin nu este un om care se conformeaza cerintelor PSD-ului. Intr-o organizatie atat de solida nu este permis traseismul politic. Demonstreaza prin fapte ca nici macar nu cunoaste legislatia aferenta unui partid politic.

  4. Acest om, Bojin, nu are ce cauta intr-o organizatie politica mare, asa cum este PSD-ul.Nicioadata in istoria lor, nu s-a intamplat ca un lider sa paraseasca partidul, in cazul lui Bojin nu este vorba de plecare ci de tradare in cel mai josnic mod.Psd-ul trebe curarat de astfel de specimene.

  5. Pe langa ca este un tradator, mai este si mincinos…sa incepi sa zici tu ca te-au dat afara, cand tu nici macar nu stii procedurile interne de partid, decizia vine de la Bucuresti, nu de pe plan local. Lasa-ne Titule si vezi-ti de ale tale, Timisoara nu are nevoie de inca un mandat din partea ta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.