Revine acoperișul de umbrele colorate din centrul Timișoarei. Cât timp va sta...

Revine acoperișul de umbrele colorate din centrul Timișoarei. Cât timp va sta pe cer și ce concurs inedit de fotografie este organizat

0
DISTRIBUIȚI

umbrele colorate

Timișoreni, în cazul în care nu ați apucat să vă faceți poze sub spectaculosul acoperiș de umbrele colorate din centrul orașului, în anii precedenți, sau vă era dor de el, trebuie să știți că acesta revine.


Asociația Noi-Recreăm anunță că se pregătește cea de-a treia ediție a acțiunii „Colorează Orașul”.

Astfel, montarea umbrelelor colorate se va realiza începând cu data de 19 aprilie și va dura două-trei zile. Timișorenii care doresc să dea o mână de ajutor sunt invitați să li se alăture organizatorilor marți, de la ora 14.00, iar drept recompensă vor primi o umbrelă cadou. Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar și după terminarea acestuia.

„Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei pentru a treia ediție a proiectului Colorează Orașul – Umbrele pe Cer și să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia. Anul acesta provocăm timişorenii la un concurs de fotografie prin care să-şi exprime latura artistică, iar cele mai inedite momente imortalizate sub umbrelele colorate vor fi premiate!”, transmite Asociația Noi Re-Creăm.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.