Ripensia își recâștigă fotoliul de lider în ”D-Timiș” după un duel strâns...

Ripensia își recâștigă fotoliul de lider în ”D-Timiș” după un duel strâns cu ACS Poli II. Ce jucători de la prima echipă au folosit oaspeții

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli II Ripi (7)

Echipa a doua a lui ACS Poli s-a dovedit o nucă tare și în retur pentru roș-galbeni. De această dată însă FC Ripensia a ieșit câștigătoare, scor 2-1, în duelul de pe teren propriu. Rezultat în urma căruia echipa pregătită de Remus Steop a revenit pe poziția 1 în Liga a IV-a Timiș, la golaveraj, în fața Voinței Mașloc.

Formația antrenată de Adrian Săvoiu s-a prezentat în Ciarda Roșie doar cu doi jucători din lotul lărgit al lui ACS Poli, portarul Lys Gomis și fundașul Bar Aharoni.


Vizitatorii au punctat și primii, prin Andrei Mezin Sîntean, în minutul 5. Replica gazdelor nu s-a lăsat așteptată. Peste trei minute golgheterul Mediop a restabilit egalitatea.

Ambele formații au avut mari ocazii de gol. Mediop nimerind și bara transversală în repriza secundă. La 1-1 roș-galbenii rămâneau în urma Voinței Mașloc, care a stat runda aceasta. Totuși, amfitrionii au mai punctat o dată, decisiv, cu 13 minute înainte de final, când fundașul Hecsko a reluat cu capul în plasă un corner expediat de C. Toma.

2-1 final și ”Ripi” răsuflă ușurată după derby-ul timișorean, în tur ACS Poli câștigase cu 3-0 și îi detronase temporar pe ”urmașii lui Dobay” de pe locul 1. După 22 de etape FC Ripensia și Mașlocul au acumulat 59 de puncte, pe 3 e Ghiroda, cu un meci în plus și un punct mai puțin.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Luca, Hecsko, Apro, Toma – Popa, Francescu, Briciu, Ungureanu – Nanu, Mediop. Au mai intrat: Zaluschi, Mh. Stancu și Petrișor. Antrenor: Remus Steop.

ACS Poli II Timișoara: Gomis – Lazăr, Aharoni, Bâtrânu, Podină, Popan, Potoceanu, Postolache, Pop, Codrean, Sîntean. Au mai intrat: Strein, Filip, Găvruță și Gânju. Antrenor: Adrian Săvoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.