Sărbătoare de zile mari la aniversarea a 20 de ani de Trooper...

Sărbătoare de zile mari la aniversarea a 20 de ani de Trooper FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2138437542">
20 de ani de Trooper
20 de ani de Trooper

Una dintre cele mai vechi trupe de rock încă în activitate se află într-un turneu aniversar care marchează împlinirea a 20 de ani de Trooper, iar rockerii din vestul ţării au avut parte pe parcursul weekend-ului trecut de două concerte speciale, care au avut loc în clubul Daos din Timişoara şi în clubul Flex din Arad.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat șapte albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 800 de concerte și a urcat pe scenă alături de nume mari ale rock-ului mondial, cum ar fi Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, The Rasmus și alții. Alături de ei, în cele două evenimente desfășurate în cele două orașe din vestul României au cântat şi timişorenii de la Blackjack.

„A fost un weekend nebun şi de vis. Greu de spus în cuvinte ce am trăit şi simţit în aceste două concerte alături de prietenii de la Trooper. Totul a fost perfect de parcă am face asta de ani de zile împreună. Recitaluri foarte bune public numeros şi fantastic ce a cântat şi strigat cu noi. Şi dacă la Trooper era logic ca publicul să le cânte piesele, la noi a fost un şoc văzând oameni în faţa noastră ce ne cunoşteau textele. Remarcabil a fost faptul că am primit sute de fotografii care mai de care mai inspiratepe care le-am postat pe pagina noastră de Facebook. În recitalul prietenilor de la Trooper am avut şi noi, Blackjack, mica noastră inserţie surpriză, Geagea (voce Blackjack) făcând duet cu Coiotul (voce Trooper) pe piesa «Două Roţi». Mulţumim gazdelor, publicului şi tuturor celor ce ne-au sprijinit ca aceste concerte să decurgă atât de bine“, ne-a declarat Adrian Niţulescu, din partea timişorenilor de la Blackjack, care și-au adus aportul la aniversarea a 20 de ani de Trooper.

Sursa foto: Facebook/Blackjack

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.