SCANDAL la validarea lui Ilie Stoinel pe postul de consilier local. Vezi...

SCANDAL la validarea lui Ilie Stoinel pe postul de consilier local. Vezi de ce s-au certat aleşii

0
DISTRIBUIȚI

consiliul local timisoara sedinta 1 martie 2016 (4)

Un nou plen sub semnul scandalului astăzi la Consiliul Local Timişoara, acolo unde validarea lui Ilie Stoinel ca și consilier local s-a lăsat cu discuții aprinse. După ce consilierul PSD Alfred Simonis a atenționat că formațiunea pe care o reprezintă nu va vota pentru validarea lui Stoinel, numai dacă acesta va promite public că va demisiona de la șefia consiliuliul de administrație al Societății Drumuri Municipale, atunci când i s-a dat microfonul să răspundă, Stoinel a atacat grupul PSD după ce social-democrații au refuzat să voteze introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte suplimentare.

„Nu ne trageţi la răspundere mai ales că sunteţi doar invitat în plenul nostru, nu aţi fost validat”, a atenţionat Simonis nervos.


Primarul Nicolae Robu a încercat să deturneze situaţia declarând că „atunci când s-a pus problema primirii doamnei Ţundrea din partea PSD a fost primită la masă, nimeni nu a avut nicio obiecţie şi a fost primită în consiliul local. Acum este pe listă cineva din partea PNL, de data acesta lucrurile se abordează altfel. Se face circ aşa cum s-a făcut în ultimii patru ani. Spiritul legii este că şi CLT votează de pe aceeași poziție validează dacă nu cumva sunt motive de invalidare constând în neîndeplinirea unor condiţii prevăzute de lege ori nu suntem într-o asemenea situaţie şi cred că ar sta bine CLT să procedeze aşa cum s-a procedat de fiecare dată pe parcusul acestor patru ani când un număr foarte important din cei de faţă şi-au dobândit calitatea de membru al CLT”. Robu a uitat însă să menţioneze că de la venirea în CLT Luminţa Tundrea nu a insultat pe nimeni. Trebuie spus că un alt consilier PNL a renunţat recent la mandatul obţinut în CLT, la o lună după validare, după ce a constat că nu se poate ocupa simultan de funcţia de director al spitalului CFR şi cea de ales local. Stoinel a fost validat ca şi consilier cu 14 voturi pentru. Grupul PSD s-a abţinut de la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.