Scăpată de griji, BC Timișoara a încheiat sezonul cu o ”excursie” la...

Scăpată de griji, BC Timișoara a încheiat sezonul cu o ”excursie” la mai motivata BCMU Pitești. Pe ce poziție s-au clasat ”leii” la final

0
DISTRIBUIȚI

bct pitesti (28)

Deși, cel puțin la nivel declarativ, se dorea încheierea sezonului cu un succes în Trivale, ”Leii din Banat” nu au reușit să se concentreze pentru a câștiga după ce s-au văzut salvați de la picaj. BC Timișoara nu a câștigat niciun sfert în fața gazdei BCMU Pitești, scor 57-84, care teoretic mai putea retrograda în ultima etapă.

Așa cum era previzibil Energia Tg.


Jiu, aflată în cădere liberă, nu a reușit surpriza la Dinamo (65-85) și a ocupat penultimul loc din grupa 7-12. BCT s-a salvat în runda trecută după duelul cu gorjenii. Cu ”vulturii”, elevii lui Nenad Mandic se gândeau probabil și la vacanță. Amfitrionii s-au impus la scor, reușind astfel să treacă la coșaveraj peste bănățeni. 26-12, 15-12, 24-17 și 19-16 au fost rezultatele înregistrate pe fiecare sfert în parte.

Slobodan Dundjerski, cu 15 puncte, a fost cel mai bun marcator al vizitatorilor. Jeremic (14 puncte), Veselinov (9), Zivanovic (7), Djapa (5), Toth (5), Warren (2). De partea cealaltă, Vincent Hunter II a fost coșgheterull lui BCMU, tot cu 15 puncte.

BC Timișoara încheie astfel un sezon în care a fost greu încercată din punct de vedere al existenței pe primul loc salvator (locul 10), care o păstrează în Liga Națională și pentru ediția 2016-17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.