Se știu prețurile biletelor la duelul ASU Politehnica – FC Hunedoara de...

Se știu prețurile biletelor la duelul ASU Politehnica – FC Hunedoara de pe ”Dan Păltinișanu”. Ultimul sponsor sosit la alb-violeți a făcut ”furori”

1
DISTRIBUIȚI

asu-poli-ripensia15

Suporterii lui ASU Poli și nu numai, care vor să vadă meciul cu Hunedoara de marțea viitoare de pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, vor avea parte de prețuri accesibile la bilete. Accesul ultrașilor la Peluza Sud se va face în schimbul a 5 lei, în timp ce un tichet la tribuna I a ”marelui oval” costă 7 lei.

Prețurile sunt mai mici ca la precedentul joc al echipei susținute de suporteri pe ”Dan Păltinișanu”. În urmă cu mai bine de un an, când Ripensia a organizat aici meciul direct din D fanii au avut de scos din buzunar câte 10 lei, indiferent de locul pe stadion. La fel ca atunci, accesul nu va fi permis la tribuna a doua. ASU Politehnica va fi în premieră gazdă pe principala arenă din oraș. Meciul cu Hunedoara se va desfășura marți, 19 aprilie, de la ora 19.00, în nocturnă.


Diriguitorii alb-violeților precizează în anunțul oficial al jocului că ”va fi un eveniment total, la care vă așteptăm cu premii, tombole și multe alte surprize!”.

x0y1ih

Înainte de acest meci ASU Poli joacă vineri, de la ora 17.00, pe terenul celor de la Pandurii II.

”Cu Poli până la moarte … și dincolo de ea!”

Ultimul partener oficializat de ASU Politehnica a stârnit imaginația suporterilor, fiind vorba de un prestator de… pompe funebre. Noul sponsor a fost prezentat într-un mod original pe pagina de Facebook a clubului:

”Viața e alcătuită din momente plăcute, memorabile,dar și din episoade triste, de care vrei să scapi cât mai repede. De primele se ocupă Poli, ne dă ”sute de bucurii” pe care le trăim an de an. De celelalte se pot ocupa în totalitate noii noștri parteneri de la Denisalex Funerary, prestatori de servicii funerare complete, de calitate și la prețuri foarte bune. Le mulțumim pentru sprijinul dat clubului! Toți posesorii de carduri Poli beneficiază de o reducere de 10% la serviciile oferite de Denisalex Funerary.

Cu Poli până la moarte … și dincolo de ea!”

1 COMENTARIU

  1. Nici nu visau cei de la respectiva firma ce imagine o să le aducă această asociere De la Pro tv,Antena1,si multe publicați online peste tot a fost stirea. Atenție mare cu Tg Jiu,sunt tineri și aleargă foarte mult,noi dacă intrăm la fel ca la Filiași nu avem nicio șansă .Să speram ca în această pauză au înțeles toti unde su greșit și ce au de făcut în continuare.Bafta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.